Amerikai professzor: Egy egyéves gyereknél se egyértelmű, hogy helytelen vele szexelni

2022. február 06. 08:33

Szerinte a gyerekeket amúgy is sok olyan dologra kényszerítjük, amit nem akarnak.

2022. február 06. 08:33
null

A Fredonia-i New York-i Állami Egyetem (SUNY) etika és filozófia professzora a TikTokra felrakott videókban kifejtette, hogy „nem nyilvánvaló” számára, hogy rossz dolog az, amikor egy felnőtt szexuális kapcsolatot akar létesíteni egy gyerekkel. 

Képzeld el, hogy egy felnőtt férfi szexelni akar egy 12 éves lánnyal, képzeld el, hogy ő egy készséges résztvevő”

 – kezdte az etika professzor, Dr. Stephen Kershnar. „Nagyon standard, nagyon széles körben elterjedt nézet, hogy ezzel valami nagyon nincs rendben, és hogy ez attól függetlenül rossz, hogy kriminalizálják. Számomra nem nyilvánvaló, hogy ez valóban rossz.”

„Azt hiszem, ez tévedés” – mondta Kershnar. „Úgy gondolom, hogy annak feltárása, hogy ez miért tévedés, nemcsak a felnőtt-gyermekek közötti szexről és a törvényes nemi erőszakról árul el dolgokat, hanem az erkölcsi alapelvekről is.”

Az az elképzelés, hogy ez rossz, még egy évesnél sem teljesen egyértelmű számomra”

mondta Kershnar. A SUNY professzora olyan idegen kultúrákról szóló jelentéseket idézett, amelyekről bevallása szerint nem tudja, hogy igazak, ahol a nagymamák állítólag a kisfiúkat a szájukkal kényeztetik, hogy megnyugtassák őket, amivel kapcsolatban szerinte „nehezen látni, hogy mi a baj”.

Mindenféle olyan dologra kényszerítjük a gyerekeket, amiket nem is akarnak” 

– jelentette ki Kershnar, az etika professzor„Elküldjük őket templomba, azt mondjuk nekik, hogy menjenek iskolába, el kell menniük a fogorvoshoz, el kell menniük a nővérük balettestjére.”

Kershnar kijelentette, hogy a „nemi érés előttiekhez” való vonzódás „meglehetősen elterjedt a társadalmunkban” a „fiatal férfiak körében”, és ez – mint mondta – szerinte „nagy előnyt jelent a felnőtt-gyermek szex számára”.

Nyitókép: Dr. Stephen Kershnar

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alphomega
2022. február 14. 02:53
Egy egészséges társadalom az ilyeneket kitaszítja magából. Ehelyett ez az ember oktathat az egyetemen. Én értem, hogy amerikai filmeken meg kultúrán nőttünk fel, de azért nem árt ha végiggondoljuk, hogy ez a neomarxista nyugati társadalom vajon jobb-e, mint az egykori Szovjetunió. Azt gondolom, hogy MÉG igen, de évtizedeken belül megalakul az orwelli disztópia.
Forgalmazó
2022. február 07. 18:41
Pedofilmosdató baloldali aberrált állatok egyszer lesz lehetőségem ütlek benneteket mígnem kifolyik testetek az öklöm alól!
Forgalmazó
2022. február 07. 18:37
Dr. Stephen Kershnar a jó kurva anyádat! Kitaposom a beledet!
barany
2022. február 07. 15:00
Brutális pedofil arc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!