Legkevesebb tizenegyen meghaltak egy orosz bányabalesetben

2021. november 25. 10:54

43 áldozatot szállítottak kórházakba, négyen súlyos állapotban vannak. 

2021. november 25. 10:54
null

Az oroszországi Kuzbassz régióban történt tragédia következtében legalább 11-en meghaltak, és több mint 40-en kórházba kerültek – olvasható a Liner.hu portálon.

285 ember tartózkodott a bányában

A lap azt írja: a keresési művelet azután kezdődött, hogy füstöt érzékeltek 250 méter mélyen a föld alatt. Bár robbanásról vagy tűzről nem érkezett jelentés, az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma közölte, hogy a füst akadályozza a mentők munkáját.

A baleset idején összesen 285 ember tartózkodott a bányában, és több mint 200-at evakuáltak. Szergej Civilyov regionális kormányzó szerint 43 áldozatot szállítottak kórházakba, négyen súlyos állapotban vannak. 

A TASZSZ hírügynökség arról számolt be, hogy az incidenst szénpor fellángolása okozta, ami kiváltotta a szellőzőaknában terjedő sűrű, mérgező füstöt.

A nyitókép illusztráció (Facebook) 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. november 25. 11:29
Hány fideszes ogy. képviselő volt köztük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!