Brit oltásellenesek a BBC exszékházát ostromolták meg a mostani helyett

2021. augusztus 10. 11:08

A maszk- és oltásellenes tüntetők szerint a média az igazi vírus, a BBC ellen akartak tüntetni. Csak azt nem vették figyelembe, hogy a székházból a BBC 2013-ban elköltözött.

2021. augusztus 10. 11:08
null

A BBC ellen azért tüntettek a maszk- és oltásellenes tüntetők, mert szerintük a brit közmédia manipulálja az embereket, mivel az oltás fontosságát hangsúlyozza. A volt székházból leginkább irodák és lakások lettek, illetve bérbe adták több külsős tartalomgyártónak. A jelenlegi székház hat kilométerrel arrébb van.

Az irodaházban dolgozók szerint nem teljesen világos, hogy mit akartak a tüntetők elérni, de köszöni szépen a rendfenntartók munkáját, akik megakadályozták az illetéktelen bejutást.

A Guardian beszámolója szerint az épület előtt összeverődő tömegben sokan azt hitték, hogy a BBC székháza előtt vannak, ahol a híradókat is szerkesztik. A tüntetők többek között arról beszéltek, hogy a média az igazi vírus, és kritizálták a BBC járványügyi híradásait is. Felbukkant a tüntetők között az egykori munkáspárti miniszterelnök-jelölt, Jeremy Corbyn testvére, Piers Corbyn is.

Nyitókép: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alexis de Tocqueville
2021. augusztus 10. 17:26
Kalácsképű balfaszok. Egy nyomorult tankot se tudtak elkötni.
cutcopy
2021. augusztus 10. 12:22
A 2011-es bohócforradalmárok egy csoportja is átment tüntetni a Szabadság térre a TV székház elé, ami akkor már két éve Óbudára költözött..
Pandaka pygmaea
2021. augusztus 10. 11:54
Szerintem a Szél-Varju-Kunhalmi-kommandó lehetett.... :D
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. augusztus 10. 11:35
Hiába, a teljesen oltásellenesek ott sem a legélesebb kések a fiókban... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!