Késes támadás történt a németországi Erfurtban

2021. június 28. 12:33

Járókelőkre támadt késsel egy ismeretlen férfi hétfőn a németországi Erfurtban.

2021. június 28. 12:33
null

A rendőrség közleménye szerint az elkövető megsebesített egy 45 és egy 68 éves férfit.    Vágott sebekkel szállították kórházba őket. Nincsenek életveszélyben, de kihallgatható állapotban sem, így egyelőre nem lehet tudni, hogy ismerték-e a támadót - mondta Julia Neumann rendőrségi szóvivő a Welt hírtelevíziónak. 

A késelés hétfő kora reggel történt a Türingia tartományi főváros egy külső kerületében, egy lakótelepen. 

A késelő 20 és 30 év közötti, vörösesszőke hajú, németül beszél, arca sebhelyes. Rendőrségi helikopter bevetésével keresik. A türingiai rendőrség Twitter-bejegyzésben kérte, hogy mindenki tartózkodjon a találgatások és feltételezések terjesztésétől, és azt ígérték, hogy tájékoztatják a nyilvánosságot, amint vannak újabb adataik.

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. június 28. 17:08
Na, úgy tűnik - a "vörösesszőke" ellenére - ez is migri volt. Ennyi idő után - ha fehér ember, vagy náci lett volna - már azt is tudnánk, hányas pelenkát hordott 1 évesen.
istvanpeter
2021. június 28. 16:33
Észre kellene már venni, hogy az iszlám szép csendben már megkezdte a hitetlenek irtását. Ez minden iszlám hívőnek szent kötelessége.
cutcopy
2021. június 28. 15:53
"mindenki tartózkodjon a találgatások és feltételezések terjesztésétől" Kivéve ha a magyar jogállamiságról van szó..
nempolitizálok
2021. június 28. 15:34
Élet a libernyák mennyországban. Jó, megkéselhetnek, viszont ha fiú vagy, akkor is szülhetsz és ez a nem semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!