Mexikó elnöke egyelőre nem gratulál Bidennek

2020. november 08. 08:06

Megvárja a jogi eljárások végét.

2020. november 08. 08:06
null

Mexikó elnöke szombaton közölte, hogy nem tud addig gratulálni az amerikai elnökválasztás győztesének, amíg nem ér véget minden jogi eljárás.

López Obrador döntését „politikailag megfontoltnak” értékelte sajtóértekezletén, amelyet a mexikói köztévé is közvetített. Szavai szerint jó a kapcsolata mind Donald Trump elnökkel, mind pedig Joe Biden volt alelnökkel, akihez már évtizedes személyes ismeretség fűzi.

A mexikói elnök gratulációja még jó ideig várathat magára, mivel Trump csapata számos jogi panasszal élt a választás lebonyolítását és tisztaságát kifogásolva.

(MTI)

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rovan
2020. november 09. 15:41
Egy destabilizálódó USA Mexikónak sem jó.
rovan
2020. november 09. 15:39
Még a mexikóiak előtt falat huzó Trump iránti elfogultsággal igazán nem vádolható, Biden régi államvezető ismerősei és barátai is látják, hogy így nem szabad nyerni, és nem is vezet semmi jóra.
rovan
2020. november 09. 15:33
Ez lenne a normális mindenki részéről, akinek kicsit is számít a demokrácia és demokratikusnak gondolja magát. Egy kétes tisztaságú versenyben elhamarkodott győztest hirdetni.
Performan
2020. november 08. 12:27
Figyelitek, hogy lesik és listázzák a libsik, hogy kik gratuláltak és mikor a Bidennek! Mintha bármit is számítana ez. Mármint azon nyomorult lelkű és szellemű liberális egyedeket leszámítva, akik most versenyre keltek a Nagy Barna Nyelv díjért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!