Kiderült, hová ment az exkirály

2020. augusztus 17. 23:40

A volt spanyol király az Egyesült Arab Emírségekben van.

2020. augusztus 17. 23:40
null

Juan Carlos, a korábbi spanyol uralkodó az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodott, mióta egy egyre növekvő pénzügyi botrány közepette távozott országából – közölte hétfőn az Euronews.

A spanyol királyi udvar 2020. augusztus 17-én hivatalosan megerősítette, hogy az egykori uralkodó az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dzabiban tartózkodik. A pénzügyi botrányba keveredett I. János Károly augusztus 3-án közölte, hogy külföldre távozik, és mostanáig csak találgatások voltak hollétéről.

(MTI)

Az eredeti, teljes angol nyelvű hírt az Euronews oldalán, ide kattintva olvashatja.

Címlapkép: MTI/AP/Andrea Comas

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LAW AND ORDER
2020. augusztus 18. 20:25
De sok itt a tradíció, a királyság, a hierarchia ellen ugató libbant aljanépség. Persze a spanyol kommunisták mészárlásai, a francia forradalmárok barbár vallásellenessége vagy a pride (kisbetűvel!) ellen egy szavuk nincs ezeknek.
nick89
2020. augusztus 18. 09:32
Lölőt a gazdája az Offshore szigetekre viszi majd. Felveteti vele a kisíbolt milliárdokat, aztán....
Locomotive
2020. augusztus 18. 08:28
Ezt a faszt :D
medve
2020. augusztus 18. 08:28
A király története: 1. Franco bábja. 2. Ravaszul, egy volt falangistával akiből miniszterelnök lesz, helyreállítja a spanyol demokráciát. 3. 1981-ben egy katonai puccs alatt rendkívül karakánul ellenáll, és a puccs megbukik. 4. Évtizedekig az ország legnépszerűbb közéleti szereplője. 5. A legnagyobb gazdasági válság közepén, amikor rengetegen elvesztik jövedelmüket, bejelentkezik Afrikából, ahol elefántokra vadászik. 6. Korrupció gyanúja merül fel, átadja a trónt. 7. Korrupció bebizonyosodik, szánalmasan elmenekül feltételezhetően a szeretőjével. Így múlik el a világ dicsősége. Megkukult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!