Elon Musk: Ha bárkit le kell tartóztatni, az én legyek!

2020. május 12. 11:43

Musk arról írt, hogy a gyártás hétfőtől újraindul, majd hozzátette, hogy ott lesz az összeszerelő szalagok mellett – olvasható a Portfolio.hu oldalon.

2020. május 12. 11:43

A lap azt írja, hogy Elon Musk a szigorú korlátozások, a karantén ellen foglalt állást, hétfőn pedig arról beszélt a Tesla vezére, hogy újraindul a termelés a gyártó kaliforniai üzemében annak ellenére, hogy a helyi kormány még nem adta meg az engedélyt az újranyitásra. Musk azt mondta, hogy ha valakit le kell tartóztatni emiatt, az ő.

A bejelentés azután érkezett, hogy az USA-ban több állam és város is tervezgeti a biztonságos újraindulást, miután a koronavírus miatt le kellett állítani a gazdaságot, melynek okán több tíz millió amerikai képtelen dolgozni – írja a Portfolio.hu, hozzátéve, hogy Musk már a hétvégén is hangot adott ellenérzésének, mikor arról beszélt, hogy a gyártást Kaliforniából Texasba vagy Nevadába szervezné át a leállás miatt.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. május 13. 14:06
Ha kínai lenne Elon Musk Lee- nek hívnák.
Finale*
2020. május 12. 17:21
Ugyanolyan gatlastalan spekulans mint Bill Gates vagy Soros.A vilag 3 legelvetemultebb gazembere.
revpet
2020. május 12. 16:10
Törvények csak a diktátorokra nem kötelezőek. Ráadásul a munkát felvevőket is törvénysértésre kötelezi.
Mátyás01
2020. május 12. 14:44
Lehet, hogy tévedek, de nekem ezek a hirtelen jött zseni milliárdosok mindig gyanúsak, ilyen volt már a Bill Gates meg Steve Jobs is annak idején. Olyan mintha a háttérhatalom pénz, szabadalmakat, sajtót tolna alájuk. Persze a cég a sajátjuk, lehet, hogy még egy-két alapötlet is, de egyrészt gyanúsan fordulnak mindig egy bizonyos ideológiai irányba, másrészt olyan dolgokkal foglalkoznak, és olyan információkat engednek át az ügyfeleikről pl. titkosszolgálatoknak, ami gyanússá teszi őket. Az biztos, hogyha így van, akkor nagyon jó kirakatemberek, ügyesen el lehet velük adni a termékeket, és ez semmit nem von le abból, hogy a Tesla egyébként egy jó autó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!