35 millió dollárt gyűjtött össze Lady Gaga szervezete a koronavírus ellen

2020. április 06. 19:52

Egy nagyszabású tévéműsort is rendeznek majd Paul McCartney és Stevie Wonder részvételével.

2020. április 06. 19:52

Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen 35 millió dollárt gyűjtött össze a koronavírus-járvány elleni harc támogatására, és bejelentette egy nagyszabású televíziós est megrendezését Paul McCartney, Stevie Wonder, Billie Eilish és más sztárok részvételével. A szervezet hét nap alatt gyűjtötte össze a 35 millió dollárt, amellyel az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) támogatják.

A One World: Together At Home, című műsort április 18-án fogják sugározni közép-európai idő szerint éjjel két órakor az ABC, az NBC, a CBS, az iHeartMedia és a Bell Media hálózatok. „Be akarjuk mutatni ezt a páratlan kulturális mozgalmat, és meg akarjuk ünnepelni, bátorítani akarjuk az emberi szellem hatalmát” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Lady Gaga. A tévéműsort közvetíteni fogja a YouTube, az Apple, a Facebook, az Instagram, a Twitter és más platformok, és olyan hírességek kapcsolódnak be mások mellett, mint Elton John, David Beckham, John Legend, a Coldplayből Chris Martin, Andrea Bocelli, Billy Joe Armstrong, Lang Lang, Alanis Morissette és Keith Urban. Lady Gaga elmondta, hogy további adományokat tervez gyűjteni, de ez a műsor nem ezt szolgálja. „Tegyétek el a pénztárcátokat és üljetek le, élvezzétek a showt, mindannyian megérdemlitek” – hangoztatta.

Stephen Colbert, Jimmy Fallon és Jimmy Kimmel lesznek a műsor házigazdái, és bemutatják a vírus által érintetteket, ünnepelni fogják a frontvonalban, az egészségügyben dolgozókat.

(MTI)

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2020. április 07. 08:02
https://youtu.be/bo_efYhYU2A
néhai Ch.Pilot
2020. április 07. 01:09
All we need is Lady Oh Gaga Lady Oh Goo Goo Lady Oh Blah blah
néhai Ch.Pilot
2020. április 06. 23:40
A szokásos amerikai (túl) nagyszabású szentimentális szarság...
gabor7th
2020. április 06. 23:23
Wow, az ő szervezete nem anittestet, hanem pénzt termel a vírus ellen. El kell rabolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!