Amikor a bíróság megengedi, hogy a fiad lány legyen

2019. november 07. 15:11

Az elképzelés, hogy vannak olyan felnőttek, akik férfinak születtek, de mégis nőnek érzik magukat, csak akkor működik, ha ez már fiatalon is így volt. A bíróságok megengedik, hogy ez a téveszme helyet kapjon, csupán azért, hogy a felnőtt transzneműség dogmája értelmet kapjon.

2019. november 07. 15:11
Libby Emmons

Ez történik Texasban, megmutatva, hogy milyen mélyen a kultúránkba férkőzött már a kényszerítő transz ideológia. 

„A transz ideológia egy előre megalkotott elképzelésként jelent meg a mainstream kultúrában, amelynek a puszta megkérdőjelezése is gyűlöletbeszéd az ideológia körüli aktivisták szerint. Ezek az ideológiák sikeresen úgy manipulálták a közvéleményt, hogy meggyőzzék az embereket arról, a biológiai nem megváltoztatható, a helyes nem az, ami az ember fejében szerepel, még akkor is, ha ennek, sem biológiai, sem logikus magyarázata sincs.”

„Ma a felnőtt transzneműek létezése alapul szolgál a transznemű gyermekek létrehozásához. Az elképzelés, hogy vannak olyan felnőttek, akik férfinak születtek, de mégis nőnek érzik magukat, csak akkor működik, ha ez már fiatalon is így volt. A bíróságok megengedik, hogy ez a téveszme helyet kapjon, csupán azért, hogy a felnőtt transzneműség dogmája értelmet kapjon. Ha egy gyermek azzal állna elő, hogy vágják le az egyik lábát, varrják a szemgolyóját vagy orrát a kezébe, a bíróságok kétség kívül nemmel felelnének. A tény, hogy drasztikus test átalakító beavatkozásokra igennel felelnek akkor, amikor a transzneműségre hivatkoznak, megmutatja, hogy milyen erőssé vált ez az ideológia.”

„Ez a bírósági eset megmutatja, hogy ha egy szülő nem ért egyet a transz ideológiával, a joga, hogy a meggyőződése szerint megfelelően nevelje fel a gyerekét, porrá lesz. A felügyeleti joggal kapcsolatos jogviták mindig zűrösek. De soha nem történhet meg, hogy egy szülőtől azért vonják meg az együttes felügyeleti jogot, mert ellenáll annak, hogy az egészséges gyermeke szükségtelen kísérleti gyógyszeres kezeléseken menjen keresztül.”
 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2020. január 18. 19:47
Nem hogy megengedi az amerikai vagy nyugat-európai bíróság a nem-változtatást, hanem, ahogy főleg kanadai példákból értesülhettünk, sokkal rosszabb a helyzet. A hatóságok a szülők hozzájárulása ellenére is alávethetik a kiskorú gyermeket a nem-változtatási procedúrának, ha az, nem egyszer rábeszélésre kijelenti, hogy fiú létére lány akar lenni. És vice versa. Hormonkezelés, majd később műtét következik. Utóbbi már visszafordíthatatlan. Nemüket eltökélten változtatni akarók rendkívül kevesen lehetnek. A nem-változtató műtétről csak nagykorúnak szabadna, az összes kockázat ismeretében dönteni. A gyerekeket pedig ki kellene hagyni ebből az aljasságból. Aminek valószínű célja, akárcsak a meleg mozgalomnak, a hagyományos társadalom gyengítése.
zseboszkiraly
2019. december 11. 15:24
Not entirely. A normal, actual judge should have rejected the idea "transgender sex change" craziness, instead of ordering the parents "jointly agreement / decison " . Neithe the judge nor the parents are entitled to decide the sex of the child. The judgment was in hand of Nature or God in the moment of conception. (Nem teljesen "fake news" A bíróság ahelyett hogy egyáltalán elutasította volna illetékességét abban az ügyben ami csak a Természetre vagy Istenre tartozik, mindenféle félrevezető opportunista "együttes állásfoglalásra " szólítja fel a szülőket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!