Orbán Viktorra hivatkozott, amikor pártot váltott a francia politikus

2019. január 14. 11:10

Sarkozy korábbi minisztere megelégelte a középjobbon eluralkodó káoszt, és Marine Le Pen új pártjához csatlakozott – adta hírül a Figyelő.

2019. január 14. 11:10

„Mindeddig a bal- és a jobboldal, a PSE (Európai Szocialisták) és a PPE (Európa Néppárt) osztozott a hatalmon. Ez alkalommal Matteo Salvinivel és Orbán Viktorral egy új alternatíva jelent meg” – ezzel indokolta többek között Thierry Mariani, Nicolas Sarkozy korábbi közlekedési minisztere, hogy otthagyja a középjobbos LR (Les Republicains) pártot és csatlakozik a bevándorlásellenes jobboldali RN soraihoz (Rassemblement National, ez az egykori Front National) – közölte online portálján a hetilap vasárnap.

A megjelent írás szerint Mariani legutóbbi nyilatkozataiban leszögezte, hogy Laurent Wauquiez pártelnök egyszerűen nem tud rendet teremteni az LR soraiban, márpedig döntésében éppen az motiválta, hogy hatékony, cselekvőképes erők kötelekében, valós alternatívák között választva mérkőzhessen meg az európai választásokon.

Nem egyedül „igazolt át”: az LR soraiból a tekintélyes közfunkciókat betöltő Jean-Paul Garraud is jelezte, hogy Marine le Pen pártját erősíti az európai választásokon.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2019. január 14. 14:55
Az EU állóvízét kezdik kavargatni.
korona
2019. január 14. 12:45
INTERLUDIUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------világhelyzete VAN FAJELMÉLET? VAN! NEM VAGYUNK EGYFORMÁK A DNS Nobel-díjas kutatóját megfosztotta címeitől kutatóintézete, amiért kimondta az igazságot: Intelligenciában rasszok között genetikai alapon jelentős különbség van! Minden címétől megfosztotta kutatóintézete a Nobel-díjas James Watson professzort, mert tudományos alapon is kimondta az igazat.... A polkorrekt diktatúrában ezt nem illett volna! Vannak korok, amikor egyes kérdéseket hivatalosan még feltenni sem lehetséges, kutatásokat tilos végezni, sőt ha a válaszok kellemetlenek, akkor nem szabad azokat meghallani, sem pedig nyíltan kimondani! James Watson két tudóstársával együtt a DNS kettőshélix szerkezetének felfedezője és megfejtője, amelyért Nobel-díjat kapott. Watson kimondta a tudományosan bizonyított tényt: "Nagyon komoran látom Afrika helyzetét... hiszen az összes szociális kezdeményezésünk a földrészen abból a feltételezésből indul ki, hogy az ottani emberek intelligenciája megegyezik a miénkkel. Holott az összes teszt azt mutatja, hogy koránt sincs erről szó..." "Nincs okunk azt feltételezni, hogy az evolúció során földrajzilag elkülönült embercsoportok intellektuális képességei egyenletesen fejlődtek ki. Hiába szeretnénk az értelmet az emberiség minden tagját megillető univerzális örökségként látni, ettől még ez nem lesz igaz.” A New York-i Cold Spring Harbor Laboratory közleményben tudatta, hogy James Watson "személyes véleménye alaptalan és meggondolatlan" Liberális hecckampány és az igazság elleni gyűlölethadjárat folyik! Íme! (VilagHelyzete)
anegy_
2019. január 14. 12:34
Hát igen, ez is mutatja, hogy Orbán Viktort senki nem veszi komolyan. ( a libbantak szerint ) Magyarország Európa szíve, közepe! Ha velünk együtt gondolkodik az európai őslakosság, akkor van esély a túlélésre. Ha nem, akkor csak Közép-Európa marad a kereszténység megmentője.
péterx
2019. január 14. 11:58
Azért van Orbánnak nálunk is elsöprő többsége, mert látjuk, hogy sorozatosan a lehetséges a maximum-közeli megoldásokat hozza ki a politikai helyzetekből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!