Puzsér vs Kardos – a katalán ügyről

2017. október 30. 11:26

Puzsér Róbert és Kardos Gábor osztották egymást a katalán dilemmák kapcsán egy vitában. Videó.

2017. október 30. 11:26

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2017. október 31. 22:36
Kardos egy tipikus okostojás, aki henceg az olvasottságával és nyelvtudásával, miközben valójában az orráig sem lát. A végén a migránsos hisztije volt a pont az i- betűn. Titka egy ostoba barom, csak a régiós baromságát fújta.
tango47
2017. október 31. 13:20
Van néha, hogy éppen olyan napom van, hogy Puzsérból 2 perc is elég, illetve sok. Nagyon sok. Ez a mai nap olyan nap.
antioxi
2017. október 30. 18:54
Ha Kardost látom/hallom egy percig is, kiütést kapok tőle. Ritka hülye majom.
2017. október 30. 18:37
Katalónia kapcsán most nem csak Spanyolország, de az egész ún. "demokratikus" nyugat is vizsgázik, az a NYUGAT, amelyik a maga államának területén minden kisebbséget és minden kisebbségi nyelvet tönkretett, és minél nyugatabbra megyünk, annál inkább igaz ez a megállapítás. A franciák nyelve talán a latin lányok egyik legszebbike (noha a többi LÁNY is varázslatos!), de ez sem jogosította fel őket arra, hogy például a provanszál nyelvet szinte felszámolják, vagy fönt Bretagne-ban, északon elszabadítsák a nyelvi sovinizmusukat. A "spanyolok" Kasztíliából e tekintetben még első áldozónak sem minősülnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!