Magyarország ultimátumot kapott Brüsszeltől

2017. július 26. 13:55

Magyarországnak, Lengyelországnak és Csehországnak egy hónapja van, hogy az uniós menekültkvóták kapcsán eleget tegyenek az Európai Bizottság elvárásainak.

2017. július 26. 13:55

Újabb szakaszba léptette szerdán az Európai Bizottság az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást. A brüsszeli testület közölte, hogy úgynevezett indokolással ellátott véleményt küldött az ügyben a magyar, a lengyel és a cseh kormánynak, ami az eljárás második szakaszát jelenti.

A három országnak egy hónapja van arra, hogy lépéseket tegyenek jogi kötelezettségeik teljesítése érdekében, különben a bizottság az Európai Bírósághoz fordulhat.

(MTI)

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. július 26. 20:24
Mar mindenki mindenhol befogadott, betartott mindent?
Anonymtalan
2017. július 26. 19:23
Nincs az a szankció vagy büntetés hogy ilyen gazokat befogadjunk! https://888.hu/article-migransok-utottek-szet-egy-kamionsofor-fejet-calais-nal
Orange79
2017. július 26. 18:36
Kérdés persze, hogy ki számít menekültnek? A milliószám felkerekedő nincstelen nyomorultak akik önkényesen betódulnak Európába holmi emberi jogokra hivatkozva nem menekültek. A beözönlő primitív, agresszív muzulmán csürhe elpusztítja mindazt amit ma Európaként ismerünk. A teljes kihalás/kiírttatás előtt azonban a gyermekeinknek egy élhetetlen, lepusztuló, ellenséges környezetben kell majd megküzdeniük a holnapért. A következményekért a jelenlegi EU bürokráciát terheli a felelőség.
cutcopy
2017. július 26. 17:23
"különben a bizottság az Európai Bírósághoz fordulhat" Politikai ügyben..? Csak tessék, had váljék tovább az ocsu a búzából..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!