Rex Tillerson olajmágnás lehet Trump külügyminisztere

2016. december 11. 00:49

Az Exxon Mobil amerikai olajtársaság elnök-vezérigazgatója, Rex Tillerson lehet Donald Trump megválasztott amerikai elnök külügyminisztere Trump-közeli források szerint.

2016. december 11. 00:49

Rex Tillerson, az Exxon Mobil amerikai olajipari óriáscég elnök-vezérigazgatója lehet a következő amerikai külügyminiszter Donald Trump mellett – közölték Trump-közeli források.

A 64 éves Tillerson 41 éve dolgozik az Exxonnál, karrierje a cég csúcsáig repített őt. Vezetése alatt az Exxon folytatta világ körüli olajipari és -kereskedelmi tevékenységét.

Donald Trump avagy szóvivője nem nyilatkozott az ügyben eddig.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2016. december 12. 20:09
Garantáltan nem fog lopni. :)
Kara kán
2016. december 12. 01:24
Butákok! Ez egy vezérigazgató,, vagyis technokrata. Nem cégtulajdonos.
Akitlosz
2016. december 11. 22:29
Ez ilyen dúsgazdag elnök-vezérigazgatók miért mennek el miniszterkedni? A pénzért biztosan nem. Azért, hogy jelenlétükkel a kormányban alátámasszák Trumo elit ellenes programját? Hát azért sem. Szakmai kihívásokért? Hát a miniszterkedés az nem egy szakma. Marad akkor az, hogy nagy hazafiak, s tenni akarnak a hazájukért, akkor is, ha az anyagilag nem éri meg nekik.
Morgen
2016. december 11. 20:34
A kapitalizmus két arca Clintonné és Trump. A tenger ugyanaz, az nem mindegy, mikor, melyik hajóra lehet felkapaszkodni. Végeredményben ugyanaz történik, csak egyszer nagyobb a vihar, mint máskor, mindkét időjárást túl kell élni valahogy. Talán most egy kicsit csendesebb lesz az időjárás. Majd meglátjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!