Mit vinnél magaddal, ha menekülnöd kéne?

2016. szeptember 16. 11:59

Ismert színészek olvassák fel Jenifer Toksvig „Mit visznek magukkal” című versét ENSZ Menekültügyi Főbiztossága menekültekről szóló videójában.

2016. szeptember 16. 11:59

„Mit visznek magukkal” címmel gyúrta verssé menekültek beszámolóit a dán író, Jenifer Toksvig. A verset az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága videójában ismert színészek, illetve Neil Gaiman író olvassa fel a verset.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 23. 08:21
Hogy én mit vinnék annak - hála Istennek! - nincs aktualitása, azt viszont bizton tudhatni, hogy a migránsok miket vittek magukkal. Mobiltelefont! És mi volt rajta? Szörnyű szadista kivégzésekről kép! (Aztán csak eldobálták a magyar határon....)
sersem4
2016. szeptember 30. 01:24
Napolajat, napszemcsit, törölközőt a seggük alá, amikor süttetik magukat a tengerparton, meg sok fájdalom csillapítót, hogy a röhögéstől ne görcsöljön a kényes muszlim pocijuk, amikor röhögve mesélik a többieknek, hogy az európaiak kétszer annyi pénzt adnak segélyként, mint amit a helyiek keresnek napi 12 óra kemény melóval a szar országaikban.
atila68
2016. szeptember 26. 18:36
Az írott történelemben mindig is dúltak háborúk.
Gusztáv13
2016. szeptember 20. 09:22
Ismerek egy jó adag pakisztánit itt a US-ben. Ezek rendszeresen utaznak haza és Pakisztánról a lehető legjobb véleményük van. Nincs bombázás, nincs éhezés, nincs mi elől "menekülni" stb. Mégis az un "menekültek" jó része pakisztáninak vallja magát és segítségért nyavalyog!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!