Papot akart késelni egy migráns Belgiumban

2016. augusztus 01. 09:38

Egy Hollandiában regisztrált menedékkérő vasárnap le akart zuhanyozni egy kelet-belgiumi plébánián, majd amikor a tisztálkodást követően pénzt kért a paptól, késsel megsebesítette az ezt megtagadó egyházi személyt és elmenekült. A rendőrség körözést adott ki ellene.

2016. augusztus 01. 09:38

Késsel sebesített meg egy menedékkérő egy katolikus papot vasárnap este a kelet-belgiumi Limbourgban, írta a Le Soir francia nyelvű belga napilap. A beszámoló szerint a Hollandiában regisztrált menedékkérő azt kérte a paptól, hadd zuhanyozzon le a plébánián. Jos Vanderlee ezt megengedte, majd később a fiatalember pénzt kért, amit a plébános megtagadott, írta a napilap. Ekkor a menedékkérő kést rántott és megfenyegette a papot, aki védekezés közben kézfején súlyosan megsebesült.

A tájékoztatás szerint a fiatalember elmenekült. Az eset után a plébános saját autóján a genki kórházba hajtott, ahol még az éjjel megoperálták, tették hozzá. A rendőrség információi szerint a támadónak nincs dossziéja a belga menekültügyi központban, és azt feltételezik, hogy nem áll kapcsolatban terrorista csoportokkal.

A menedékkérő ellen körözést adott ki a belga rendőrség.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasvirág
2016. szeptember 24. 22:27
Az ön fegyvere a kereszténység ellen a szóbeli gyalázkodás! Mi jogosítja fel önt erre?
drkovax
2016. szeptember 10. 23:49
Nem találom a 70 huri ígéretét az Újszövetségben arra az esetre ha a hit terjesztése érdekében felrobbantanám magam... Azért a Szentatya megmutathatná, hogy hol van benne. Merthogy ellenkező esetben elemi logikai hibát vétett: az iszlámban rendszerszerű az, ami a kereszténynek bűn és mégis egyenlőségjelet tesz ezzel, de nem a bűnök közé, hanem Jézus és Mohamed közé. Blaszfémia ...
cereal killer
2016. augusztus 20. 11:40
A pápa szerint "minden vallásban van egy kisebb fundamentalista csoport. Így van ez a katolikusoknál is." - Persze, hiszen minden héten előfordul olyan eset, hogy egy szélsőséges katolikus beront egy mecsetbe, majd lefejezi az imámot, miközben a jámbor hívek végignézik. Azután "az Atya, a fiú és a Szentlélek nevében" kiáltással felrobbantja magát.
balbako_
2016. augusztus 17. 14:18
Hány bizonyíték kell még? (Ezt akarjátok itt is balfaszok?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!