Osztrák rendőrök is védik a magyar határt

2016. július 12. 19:27

Húsz rendőrrel támogatja Ausztria a magyar-szerb határ védelmét. A tervezett intézkedésekről csütörtökön egyeztet a magyar és az osztrák belügy-, illetve védelmi miniszter a határon.

2016. július 12. 19:27

Ausztria húsz rendőrrel támogatja a magyarországi határvédelmet - erősítette meg Hans Peter Doskozil osztrák védelmi miniszter szóvivője kedden a Die Presse című osztrák lap értesülését. A tárca szóvivője az APA osztrák hírügynökségek nyilatkozva utalt arra, hogy a tervezett lépés részét jelenti a magyar-szerb határ közös védelmének. Ausztria húsz rendőrt küld az ottani uniós külső határ védelmének segítésére – fogalmazott a szóvivő. 

A magyar és az osztrák belügy-, illetve védelmi miniszter csütörtökön a magyar-szerb határon egyeztet a tervezett intézkedésekről.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. július 20. 11:03
Helyes!
Mich
2016. július 13. 21:46
Na végre...! De az osztrákokat most is csak az érdekli, hogy a migránsok ne menjenek hozzájuk, de az nem baj, ha Magyarországra jönnek, csak maradjak is ott...
Fekete Péter
2016. július 13. 21:46
Ezzel már tényleg kifordult a világ önmagából. A jók jönnek segíteni a rosszaknak. Hm! Ez már tényleg nem játék!
pollip
2016. július 13. 21:46
Szerintem remekül jött ki, hogy amikor az osztrákok befenyegetőztek, rá egy-két napra a lengyelek jelezték, hogy jönnek határt védeni:-) köszönet érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!