Az Instagramon nyomul Šešelj vajda

2016. január 06. 13:29

A Hágai Nemzetközi Büntető Törvényszék által a délszláv háborúban emberiség elleni bűncselekmények elkövetésével vádolt Vojislav Šešelj szerb szélsőséges politikus disznóvágáson készült fotókkal, portréfotókkal és szelfikkel nyomul az Instagramon.

2016. január 06. 13:29

Miközben a hágai nemzetközi törvényszék emberiség elleni bűncselekmények elkövetésével vádolja Vojislav Šešelj szerb szélsőséges nacionalista politikust, Šešelj vajdának nincs jobb dolga, mint alkalomadtán feltölteni egy fotót az Instagramra. A cikkünk megírásakor 32 bejegyzéssel és majdnem 14 ezer követővel rendelkező Šešelj elsősorban szelfiket tesz közzé, de vannak posztjai, amiken hivatalos portrékat oszt meg.

A legnagyobb sikert viszont nem ezek, hanem háromrészes disznóvágós sorozata hozta meg az Instagramon a magyarellenes kijelentéseiről is ismertté vált politikusnak. A délszláv háború idején egyszer vérfürdővel fenyegette meg a magyarokat, majd megtiltotta a katonai behívó elől elmenekülő vajdasági magyaroknak a hazatérést. Róluk Šešelj azt is mondta már, hogy fel kellene pakolni őket egy buszra, adni nekik egy szendvicset és kitelepíteni mindegyikőjüket Magyarországra.
 

 
 

У клању нема бољег од мене!

Војислав Шешељ (@vojislav.seselj) által közzétett fénykép,

 

Ко коље, зло не мисли!

Војислав Шешељ (@vojislav.seselj) által közzétett fénykép,

 
 

Ево опет кољем ...

Војислав Шешељ (@vojislav.seselj) által közzétett fénykép,

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. január 06. 23:34
"Nyomul" mi? Melyik hülye írta ezt a cikket? Fogalmazás egyes.
heep
2016. január 06. 16:59
Ennek mindegy csak véres legyen? Ha már embereket nem mészárolhat halomra akkor maradnak a disznók?
drkovax
2016. január 06. 14:38
Ennek a fazonnak, már ha Hágában nem lenne korrupció, halottnak kéne lenni. Ugyanis arra hivatkozva engedték el, hogy végső stádiumos rákja van. Persze az is lehet, nem korrupció csak Szent Száva csodatétele. Viszont egy európai liberális bíróságon azt manapság nem szokták bizonyítékként elfogadni ...
yasiko
2016. január 06. 14:01
ehhez ért az öreg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!