A magyar kormányon viccelődik a német Spiegel

2015. június 25. 21:41

Jöhetnek a menekültek, Magyarország ismét üres — viccelődik a Dublin III. rendeletet először állítólag egyoldalúan felmondó, majd ettől egy nap alatt visszatáncoló magyar kormányon a német Spiegel hetilap online viccrovata.

2015. június 25. 21:41

„Tegnapelőtt még teli volt Magyarország, és technikai okokból nem tudta fogadni a menekülteket. Egy napra rá azonban működésbe hozták ezt a technikát” — írja viccrovatában a német Spiegel hetilap online verziója. A Spiegel az álhírben Orbán Viktor szájába is ad egy idézetet, miszerint „a menekültek valószínűleg éppen Ausztriába és részben Németországba tartanak. Ezt kifejezetten sajnáljuk, az viszont jó, hogy ezáltal ismét üres lett az ország, így vissza tudjuk venni azokat, akik korábban nyugatra szöktek.”

A Spiegel az álhírben arról is ír, hogy a magyar kormány és az EU közösen kidolgoztak egy megoldást a menekültek vándorlására: a menekültek számára mindkét oldalon drótkerítéssel lezárt útvonalakat hoznának létre az országon keresztül. „Tök jó! Így a menekültek végül is az EU területén mozognak, de a mi felvevőkapacitásunkat sem terhelik!” — ad a Spiegel egy újabb idézetet a miniszterelnök szájába, aki az álhírben a kerítéssel lezárt menekültutak Európa-szerte történő kiépítésében reménykedik.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. június 26. 11:45
Van itt két hozzászóló: „Anti Komcsi” és „Nyugati Magyar”. Ezek nem kommunista ellenesek és nem magyarok. Ezek okádják a Jobbik ellenes gyűlöletet. Jobbik és Fidesz pártoló magyarok politikai ellenfelek de nem ellenségek. Jobbik pártoló vagyok de elsősorban nemzeti magyar ami azt jelenti, hogy nem gyűlölöm a Fideszt pártoló magyar honfitársaimat. Magyar ne legyen egy másik magyar farkasa hanem honfitársa még akkor is ha nem ugyan azt a pártot támogatja. Ellenségeskedésnek nincs helye a Fideszt és Jobbikot támogató magyar embereknek. Csak a magyargyűlölő bolsevik patkányoknak előny ha a Fidesz és a Jobbik támogatói egymásban ellenséget látnak. Ne ugorjatok be ezeknek a provokátoroknak.
hakos
2015. június 26. 11:39
Egyébként ez a folyosó nem is rossz ötlet. Én is ezt javaslom, mégha csak képletesen is. Minden un. "menekülttől" meg kell kérdezni, hogy Magyarországon akar-e maradni, vagy inkább továbbmenni. Ha azt mondja, hogy tovább akar menni, akkor bármiféle további kérdés nélkül fel kell ültetni különbuszra és az osztrák határ előtt kirakni és jó további utazást kívánni nekik. Kíváncsi lennék a németek viccelődős kedve meddig tartana.... Azt a tucatnyit, akik kimondottan Magyarország végett indultak el hazulról, pedig nyilvántartásba kell venni és rendesen lefolytatni az eljárást...
TAVIROZSA
2015. június 26. 09:04
Ez most tényleg a vicc ideje ?! BRAVÓ !! Idétlen barmok !
Horst_Tappert
2015. június 26. 08:31
Az a legendás, kifinomult német humor...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!