Transzilvanista akitivista lett a kolozsvári EMNP új elnöke

2015. május 19. 14:15

Láthatóvá szeretné tenni a Kolozsváron élő magyar közösséget az Erdélyi Magyar Néppárt újonnan megválasztott helyi elnöke, Fancsali Ernő. Az 23 éves új elnök volt a kezdeményezője az Erdély autonómiáját célzó petíciónak, amit eddig több mint 15 ezren írtak alá.

2015. május 19. 14:15

Fancsali Ernőt, a 23 éves transzilvanista mozgalmárt választotta vezetőjének az Erdélyi Magyar Néppárt kolozsvári szervezete. Az új elnök munkáját alelnökként Kolozsi Róbert, Madarász Lóránt, Miklós György, Schwartz Róbert, Szász Péter és Varga Ibolya segítik. Fancsali a tisztújításon azt mondta, hogy a kolozsvári magyarokat összefogva láthatóvá szeretné tenni a város magyarságát.

A fiatal politikus volt a kezdeményezője a több mint 15 ezer aláírást gyűjtő, Erdély autonómiáját célzó petíciónak. Fancsali a transzszilvanista Erdélyi Demokrata Ligában is tevékenykedik.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2015. május 19. 14:45
Fiatal tennivágyó, akár a Jobbik. Csa ilyen emberekkel győzhetünk. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!