Kiemelten foglalkozom a korrupció felszámolásával

2023. május 18. 06:18

Ezért terjesztik a propagandagyárakban a rólam szóló hazugságokat.

2023. május 18. 06:18
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Az elmúlt három és fél évben kiemelten foglalkoztam a korrupció felszámolásával. Olyan eszközökön, módszereken ötleteltünk és büszkén mondhatom: valósítottunk is meg, amelyek az uniós forrásokkal való visszaélést akadályozzák Európa-szerte. Hogy a pénz valóban eljuthasson azokhoz, akiknek szükségük van rá, és ne "akadjon el" félúton, a politikusok és baráti körük zsebeiben.

Hogy ez a munkánk mennyire ideget szúr a kormánytagoknál abból is látszik, hogy minden eszközzel megpróbálnak hitelteleníteni, és a napokban is gőzerővel terjesztik a propagandagyárakban a rólam szóló hazugságokat. Ezek ellen természetesen megteszem a jogi lépéseket, számos sajtópert nyertem már a témában, és ahogy a bíróság eddig is nekem adott igazat, ezután is ez lesz a helyzet.

De ezúttal is szeretném bemutatni, hogy miért is dolgozom és küzdök évek óta, és ettől a rám zúduló hazugságcunami sem tántoríthat el.Az adófizetők pénzét védeni kell, nagyon fontos, hogy egyértelmű szabályok legyenek:

Aki visszaél az uniós adófizetők bizalmával, aki nem jól használja fel a pénzeket, annak ne legyen lehetősége arra, hogy újra pályázzon.

Teljesen mindegy, hogy melyik országban él, kire szavaz, melyik párthoz tartozik, kit támogat.”

***

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MIstvan
2023. május 20. 18:40
Tárgyi Hölgy 34 éves. Ebből a 34-ből 2 évet dolgozott rezidens nőgyógyászként. Szakvizsgája nincs. 2017 óta hivatásos politikus. Elvakult liberális. Sem a tárgyi Hölgy, mint egyéni képviselő jelölt, sem pedig az általa is alapított párt nem kapott bizalmat a magyar parlamenti választásokon. Az EU parlament képviselőjeként 2019 óta ott árt Magyarországnak ahol csak lehetséges. Ki emlékszik olyan "momentumra" amikor tárgyi Hölgy, mint politikus, vagy a pártja Magyarország és a magyar emberek érdekében "dolgoztak"? Komolyságát illetően érdekes "momentum" volt, amikor elmesélte, hogy a COVID járvány idején egy korházban segítette a betegek (Hol? Magyar betegek?) ellátását - hiszen még az aneszteziológus nővéreknek is speciális szakvizsgával kell rendelkeznie. No, lényegesebb, hogy tárgyi Hölgy csinos, értelmes, burokban született és csipetnyi kötődése sincs hozzánk, magukat magyarnak valló honfitársainkhoz. Veszélyes! Ki tudja megállítani?
fater0921
2023. május 20. 10:34
Mondja ezt az egyik legkorruptabb senkiházi.....
hátakkor
2023. május 19. 07:07
Nyúltam: "Valaki megkérdezhetné őket egy sajtótájékoztatón, hogy miért jött ebbe a fasiszta, élhetetlen diktatúrába Berg Dániel (szül.:New York), Cseh Katalin (szül.: Montreal)? Miért nem volt ott jobb nekik? Magam pl. nem tervezem, hogy afrikai országokban papoljak a demokráciáról az ottaniaknak."
vip era
2023. május 19. 02:13
Ritka szemtelen ez a büdös ringyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!