Így tette helyre Megadja az „időutazó” Telexet

2022. szeptember 01. 11:42

Fábián Tamás eldicsekedett azzal, hogy a BBC előtt írták meg Gorbacsov halálát. Aztán Megadja emlékeztette őt a Telex hírhedt „időutazására”.

2022. szeptember 01. 11:42
null

Fábián Tamás eldicsekedett a Facebook-oldalán azzal, hogy „Gorbacsov halálhíre negyed órával előbb került ki a Telexre, mint a BBC-re”.

Aztán jött Megadja

Megadja Gábor viszont gyorsan kontrázott Fábiánra: 

– fogalmazott Megadja.

Telex vs. időutazás

Mint ismeretes, először kidobott és részben megégetett szavazólapokat találtak Erdélyben, Parászka Boróka lakhelyétől nem messze. Aztán pedig kiderült pár furcsaság a sztorival kapcsolatban, mivel a kidobott erdélyi szavazólapokról szóló cikkét már február elsején megírhatta a Telex. Később az Átlátszónak is már gyanús lett a dolog, és „minél mélyebbre ástak, annál gyanúsabbá vált a történet”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. szeptember 03. 11:27
Júniusban átlagosan 1069 eurót fizettünk az oroszoknak a földgáz ezer köbméteréért, ami a gáztőzsde két hónappal korábbi, 992 eurós áprilisi átlagáránál 7,8 százalékkal drágább – a kurva anyátok fidkany tolvaj O1G -banda
Péterffy
2022. szeptember 01. 14:45
A hírportálokon kívül érdekel bárkit is, hogy ki az első? De tényleg! Mindig felhúzom a szemöldököm, mikor ezt olvasom, hogy "portálunk elsőként számolt be arról, hogy...". Főleg, mikor este átfutom a délutáni híreket és a 100. hírportálon jön szembe ez a duma. :) Érthetetlen ez a farokméregetés.
Ferer
2022. szeptember 01. 14:16
Szeretem a telexet. Jó honlap és Fábián jó újságíró.
Vakfolt
2022. szeptember 01. 14:02
Az semmi, az MTA egy nappal azelőtt megvizsgálta Petőfi maradványait, és közzé tette, hogy egy női csontvázról van szó, hogy másnap a t. vizsgáló urakkal közölték volna, hogy mégsem nézhetik meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!