Ivott a szent folyóból az indiai miniszter, helikopterrel kellett kórházba vinni

2022. július 25. 09:27

Azt állítja nem bánta meg és csak rutinvizsgálat volt, pedig mentőhelikopterrel vitték.

2022. július 25. 09:27
null

Bhagwant Mann Punjab állam vezető minisztere meg akarta mutatni, mennyire tiszták a helyi folyók, ezért levideóztatta magát, amint belekortyol az egyik szent folyóba. A hírek szerint a Kali Bein folyó menti lakosok hívták meg a politikust, mert szerintük a szent víz szennyezett. 

Bhagwant Mann meg akarta mutatni nekik, hogy ez nem igaz, nagy pohár vizet ivott belőle, ám nem sokkal később mentőhelikopter ment érte. A politikus pártja tagadja, hogy lenne összefüggés, az egyik párttársa szerint a miniszternek áldott lehetőség volt a folyóból inni és csak egy rutinellenőrzésre kellett bevnni az egyik helyi kórházba. A Punjab tartományban a legmagasabb a szennyezett vízzel összefüggő rákos megbetegedések aránya Indiában.

Forrás: HVG

Nyitókép:Narinder Nanu/AFP

 

 

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak ésszel
2022. július 25. 16:08
Kairóban a szállodában első nap a csapból tisztálkodás közben talán két ml vizet nyeltem le. Ezután végigfostam volna az egész egyiptomi kirándulást, ha nem szedem a hasfogót.
mokány
2022. július 25. 16:05
A sors keze betette a lábát .
Akitlosz
2022. július 25. 14:05
Politikus. Jobban megéri neki inni egy pohár vizet a folyóból, még akkor is, ha megbetegszik attól, mint tenni valamit a víz tisztaságáért. Sokkal olcsóbb. A Duna vízéből Budapesten melyik politikus merne inni? A Duna vize is iható minőségű volt régen.
Senki Alfonz
2022. július 25. 12:47
Nálunk melyik képviselő, miniszter merne megélni egy átlagos havi nyugdíjból? Rögtön összefosná magát még a helikopter előtt!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!