Olasz lap: Orbán ismét a saját feje után megy

2022. július 22. 08:16

Az orosz olajembargó alóli felmentés után ismét a saját feje után megy Orbán Viktor – írja az Il Giornale.

2022. július 22. 08:16
null

Az olasz Il Giornale is foglalkozik a csütörtöki nap egyik legkomolyabb hírével, miszerint Szijjártó Péter Moszkvában tárgyalt és újabb földgáz-szállítmányokról állapodott meg Szergej Lavrov orosz kollégájával. A hosszútávú szerződésben szereplő 4,5 milliárd köbméter felett hazánk további 700 millió köbmétert vásárol az oroszoktól, mely a Törökországon, Bulgárián és Szerbián át érkező vezetéken jön majd. 

Az olasz lap szerint a magyar kormány az unió többi részével teljesen szembe megy, a nyugati országok célja ugyanis, hogy teljesen leváljanak az orosz energiahordozókról.

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila/AFP

 

 

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obsitos0
2022. július 22. 16:25
Vajon az olasz (milyen lesz?) kormány kinek a feje után fog menni?????? Ez sem jött be, a "szakértői" kormány szerte-széjjel zuhant. Már megint. Szeptemberben választás, felkészül: ?????????
ebalint
2022. július 22. 15:39
Bár néha szimpatizálok velük, de alapjaiban ezek is balfácán népség. Hol fasiszták, hol kommunisták, de egyenletesen maffiózók... Azért sok jóravaló van közöttük is.
XTRO
2022. július 22. 13:10
A választások után ti is a saját fejetek után mehettek, ha jól döntötök ..!!
Bolognese
2022. július 22. 12:32
Nem is a más feje után kell menni Csiribiri!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!