Ecclestone bocsánatot kért a Vlagyimir Putyinról tett megjegyzései miatt

2022. július 10. 09:09

„Ez a konfliktus senkinek sem jó. Sajnálom, ha valakit megbántottam a szavaimmal, nem ez volt a célom” – fogalmazott a Forma-1 korábbi vezére.

2022. július 10. 09:09
null

Mi is beszámoltunk arról korábban, hogy a Forma-1 korábbi vezére, Bernie Ecclestone megvédte Vlagyimir Putyin orosz elnököt és az általa indított ukrajnai háborút. Egy televíziós interjúban azt mondta, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök „első osztályú ember”, akiért az életét is hajlandó lenne feláldozni. A 91 éves brit hozzátette, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök – akit kigúnyolt a szónoklatában, komikusnak nevezve az államvezetőt – már véget vethetett volna az országa elleni orosz inváziónak, ha hajlandó lenne Putyinnal beszélni.

A The Sun beszámolója szerint Ecclestone álláspontja azóta árnyalódott. 

„Az emberek azt gondolják, hogy legitimáltam az Ukrajnában zajló dolgokat, pedig nem így van. Az utolsó nagy háború alatt nőttem fel, szóval tudom, milyen az.

Az ukránok semmi rosszat nem tettek, egyszerűen élni akarják az életüket. Ez a konfliktus senkinek sem jó. Sajnálom, ha valakit megbántottam a szavaimmal, nem ez volt a célom”

– fogalmazott Ecclestone. 

Nyitókép: Erwin Scheriau / APA-PictureDesk / AFP

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. július 10. 21:39
Végül is az ukránok tényleg semmit sem tettek. Csak a vezetőik, meg az őket rángató hatalmak.
Seniormerga
2022. július 10. 20:15
Menj a tökömbe Bernie! Ha volt véleményed, állj ki mellette B+!!!! (Úgy hívják ezt a jelenséget mifelénk, hogy: "gerinc", vagy "tartás", esetleg "meggyőződés/hit" De hát a Lajtán túl, más a világ...... Ott élnek a "művelt Nyugat polgárai...." Ennyit ezekről (is). És most nem Putyin mellett, vagy ellen foglaltam állást. Csak az emberi jellemre próbáltam rávilágítani.
csombor
2022. július 10. 19:46
Önnek lehet saját véleménye, feltéve, hogy egyezik az enyémmel.
Nehidd El
2022. július 10. 19:20
Az a vicces, hogy nem kellett ellentmondania az első megszólalásának, amelyben kiröhögte és a háború motorjaként nevezte meg Zelenszkijt, ugyanis most meg kizárólag az ukránokról beszélt: "Az ukránok semmi rosszat nem tettek, egyszerűen élni akarják az életüket. Ez a konfliktus senkinek sem jó. Sajnálom, ha valakit megbántottam a szavaimmal, nem ez volt a célom”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!