Elhunyt a szőlőhegyen magára hagyott csecsemő

2022. június 17. 11:06

Az anya ellen emberölés miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

2022. június 17. 11:06
null

A megrázó esetről a rendőrség számolt be közösségi oldalán

A bejegyzésben arról írtak, hogy Horvátországban, az eszéki kórházba beszállítottak egy horvát állampolgárságú, 31 éves nőt, aki vélhetően egy nappal korábban, Magyarországon életet adott gyermekének, majd magára hagyta egy csalitosban.

Mindent megtettek, hogy megmentsék a baba életét

A rendőrök rámutattak, hogy a nő „ellentmondásos információi ellenére kollégáik a horvát társszervekkel együtt kiderítették, merre keressék az újszülöttet”. „Az óriási szerencsének és rendőreink elszántságának köszönhetően épp időben találták meg a magára hagyott babát, akit a – nem mellesleg – orvosi végzettséggel rendelkező kollégánk a helyszínen stabilizált a mentők, illetve a neonatológiai kocsi kiérkezéséig” – tudatták.

Az anya ellen emberölés miatt rendeltek el nyomozást

Az ellátást követően mentőhelikopter segítségével kórházba szállították az újszülöttet, ahol azonban minden orvosi erőfeszítés ellenére később elhunyt – olvasható a bejegyzésben.

A nő ellen emberölés miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság – tették hozzá a police.hu-n.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2022. június 17. 13:53
Borzalom. S mindezt a XXI. században.
B_kanya
2022. június 17. 13:30
Hány "anonim" inkubátor is van szerte az országban, pont ilyen esetekre?
counter-revolution
2022. június 17. 13:15
Ezt a nőneműt magára hagynám egy gorillaketrecben.
Bell & Sebastian
2022. június 17. 12:23
Csak másodkézből van információm, az első kettő beültetés ingyenes, utána már 2 M / kísérlettel lehet számolni, és van akinek nyolcadikra jön össze. De van olyan is, hogy már hatodikban összejön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!