Megérkezett a Disney+ Magyarországra

2022. június 14. 10:02

Az új kedvencek és a sci-fi hősök mellett a régi klasszikusok széles választéka is elérhetővé vált.

2022. június 14. 10:02
null

Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív saját gyártású tartalommal kedden elindult Magyarországon a Disney+, amelynek előfizetői egy platformon férhetnek hozzá a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb történeteihez. A június 14-i induláskor érvényes árakat havi 2490 forintban állapították meg – közölte a szolgáltató az MTI-vel.

Ahogyan már korábban bejelentették,

az előfizetők már az indulástól hozzáférhetnek a Boba Fett könyve és a Mandalorian mindkét évadához.

Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson.

Szuperhősök és régi klasszikusok

A Disney+ gondolt a szuperhősök rajongóira is: ők már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, valamint további 40 Marvel-sorozathoz is.

Mindezek mellett az előfizetők számára több mint 300 Disney- és Pixar-alkotás is elérhető, köztük a Jégvarázs mindkét része, Madrigal család történetét elbeszélő Encanto vagy az Emma Stone főszereplésével mozikba is látható Szörnyella című film. De olyan régi klasszikusok is elérhetők, mint a Hamupipőke vagy A kis hableány.

Négy stream, hét különböző profil

A Disney + közleményéből az is kiderült, hogy a felhasználók akár négy párhuzamos streamen, 4K-s videóminőségben nézhetik a tartalmakat, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. Az előfizetők ezenkívül akár hét különböző profil közül is választhatnak, amelyek között szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picuj
2022. június 14. 20:47
Tessék mondani LMBTQ propaganda is lesz??
levig79
2022. június 14. 14:29
Kapják be. Lmbtqx mozgalmár az egész cég.
DoomGuy
2022. június 14. 14:14
Leszarom. Vastagon.
minekkellregisztralni
2022. június 14. 14:02
Betiltani az első adásnap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!