Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz!

2022. május 25. 13:48

Ülésezik a kormány. Szerda délután újabb döntéseket jelent be a miniszterelnök.

2022. május 25. 13:48
null

Ahogy arról tegnap a Mandiner is beszámolt, háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány. A szükségállapot kedd éjféltől lépett hatályba.

A bejelentés után a Magyar Közlönyben hivatalosan is megjelent az Alaptörvény tizedik módosítása. Ezzel életbe lépett a háborús veszélyhelyzet Magyarországon. De a katasztrófavédelem és a hozzá kapcsolódó törvények is módosultak az Ukrajnában dúló háború miatt.

Ez azt jelenti, hogy a katasztrófavédelem a meghatározott rendkívüli intézkedéseken és szabályokon túl „az élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonság, valamint a nemzetgazdaság stabilitásának garantálása érdekében rendeletével egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, és egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat”.

Szerda délután érkeznek az újabb bejelentések

Orbán Viktor a közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan fontos döntéseket jelentenek be. A kormány jelenleg is ülésezik. A miniszterelnök Facebook-oldalán azt ígérte: délután jelentkezik a legújabb információkkal.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2022. május 25. 18:08
"Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz!" Megint készít egy üveg kovászos uborkát?
Józsi6
2022. május 25. 17:44
Ez a bejelentés, amit mindenki vár de délután már biztos nem lesz, mire való ? Belengette Orbán, azóta a tőzsde beszakadt, meg a forint is. Ez a cél ? Nem ez az első eset. Lehet, hogy nagyívű politikus, de az óra ismerete nem ártana.
Isten jobb keze
2022. május 25. 17:36
Ne már..! Az édes anyja megint terhes? Xdxd
holi holi
2022. május 25. 17:12
Na mi lesz már?! Mikor böffent a dagadt törpe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!