Nem lett igaza Karácsony Gergelynek

2022. április 03. 23:25

Két körzetet biztos hoztak a kormánypártok Budapesten. De kifejezetten szoros eredmények születtek a fővárosban.

2022. április 03. 23:25
null
Mindkét nagyobb politikai tömb, a kormánypártok és a baloldal is jól mozgósíthatta szavazóit a fővárosban

– értesült a Mandiner. Így Budapest hármas (XII. kerület), tizenhármas (Kertváros), tizennégyes (XVII. kerület), egyes (Belváros, Budavár), illetve 6-os (Józsefváros-Ferencváros) számú egyéni választókerületében. Valóban. Több körzetben is nagyon szoros eredmény született.

Korábban Karácsony Gergely főpolgármester korábban úgy fogalmazott, hogy Budapesten tarol az ellenzék, országosan pedig szoros lesz a vége. Nem így lett.

Bár a baloldal valószínűleg behozta a körzetek döntő többségét (így Orosz Anna, Tordai Bence, Oláh Lajos, Hiszékeny Dezső, Hadházy Ákos, Arató Gergely, Szabó Tímea, Varju László, Barkóczi Balázs, Kunhalmi Ágnes, Hiller István, Tóth Endre, Szabó Szabolcs), 2 körzetben (13-as és 14-es körzetben) szinte biztosan nyert a Fidesz-KDNP.

Budapest 3. – Győztes: Hajnal Miklós (Összefogás)

Budapest 13. – Győztes: Szatmáry Kristóf (Kormánypártok)

Budapest 14. – Győztes: Dunai Mónika (Kormánypártok)

Budapest 1. – Győztes: Csárdi Antal (Összefogás)

Budapest 6. – Győztes: Jámbor András (Összefogás)

A választási közvetítésünket IDE kattintva tudják elolvasni.

Nyitókép: Facebook

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2022. április 04. 20:40
Miért , mikor volr igaza Karigerinék ???
masikhozzaszolo
2022. április 04. 16:35
A Nagy, az Attila,meg a Tibor mondta, hogy lehet, hogy a Pestitv még Karigeri miniszterelnöksége alatt lesz. Most Orbán alá kerül az RTL?
cinkegolyó
2022. április 04. 10:44
A moslék vezetői kiszámolták, hogy mennyi átszavazás szükséges ahhoz, hogy a kívánt kerületek a kezükbe kerüljenek. Az eredményeket nézve több kerületben minimális szavazattal győztek. Ugyanaz a játék, mint az önkormányzati szavazásnál. Az átszavazásos manipulációk ellen kellene törvényt hozni.
Lolka-Bolka
2022. április 04. 10:03
Meg kell buntetni budapestet a sok rohadt proli . Ha egy tripperes lovat tol nak elejuk azt is megvalasztanak . Hitvany egy varos .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!