Böcskei Balázs: A miniszterelnök-jelöltnek kellene legnépszerűbbnek lennie az ellenzéken belül, mégsem ezt látjuk

2022. március 12. 07:52

Az Idea Intézet elemzője arra a Závecz-kutatásra utalt, ami mögött Márki-Zay szerint valamelyik ellenzéki párt állhat.

2022. március 12. 07:52
null

Böcskei Balázs az ATV Start pénteki műsorában beszélt többek között arról a Závecz-kutatásról, amely szerint a baloldali összefogás közös miniszterelnök-jelöltje nemcsak Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben van jelentős hátrányban alig négy héttel az országgyűlési választások előtt, hanem még az ellenzéki oldalon sem tudta magát elfogadtatni. A kutatásról bővebben itt olvashat...

Az Idea Intézet elemzője a műsorban úgy fogalmazott: az elvárás az lenne, hogy mégiscsak a miniszterelnök-jelöltnek kellene a legnépszerűbbnek lennie az ellenzéki politikusok közül, de nem ez történik. 

Böcskei szerint jó lenne, ha a kampány hátralévő részében „az ellenzéki vezető olyan mondatokat tenne, ami nem maximalizálná annak lehetőségét, hogy Megafon-hirdetések kerüljenek bele a digitális zajba”, mert ha Márki-Zay nem így tesz, azzal csak tovább fogja magát amortizálni. 

Nyitókép: atv.hu

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. március 13. 23:18
Mikor írja le már valaki, hogy a Fidesz meghekkelte az évtized ellenzéki politikia innovációját: a besza-behu-behá előválasztást. Orbán Viktor odaküldte az szimpatizánsait és megválasztotta magának a legostobább ellenfelet. Kétségkívül nagy volt a tülekedés, azért csak sikerült. Majd küldtek neki egy mikrofont és azóta fetrengünk a szekunder szégyenérzettől. De kibírjuk ezt a 3 hetet.
szürkeSzarvas
2022. március 12. 11:47
A Márki "kifújt"-mint a Gréczy micsodája,miután a tartalmát az Isten szabad ege irányába katapultálta-nőstények kedvcsinálójának. Mindezt követi az ernyedés-ami a Kapitány szerepléseit kiséri. Ennyi volt.
Voltkocsmáros
2022. március 12. 10:25
Srácok ennyire futja az ellenzéktől.Megnéztem a köztársasági elnökjelöltek beszédeit,az egyik oldalon egy energikus,művelt,négy nyelven beszélő,fiatal,agilis politikust láttam.A másik,hát mit mondjak?Esküszöm szurkoltam neki hogy fel tudjon menni a lépcsőn.
mucsay
2022. március 12. 10:16
ööö, esetleg ha énekel egy jó kis kampánydalt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!