Momentum: Kidurrant az Orbán-lufi!

2021. december 08. 09:08

A párt szerint az elszabaduló árak, a gyenge forint és az államháztartási hiány lett a tizenegy éve tartó szabadságharc eredménye.

2021. december 08. 09:08
null

„Hihetetlenül elszálltak a lakásépítés költségei, a magyarországi drágul messze a legnagyobb az egész Európai Unióban” – olvasható a Momentum hivatalos Facebook-oldalán. A párt szerint a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság kidurrantotta az orbáni gazdaságpolitikai lufit és ennek „mindenki megissza a levét”, hiszen ahogy fogalmaznak: az elszabaduló árak, a gyenge forint és az államháztartási hiány lett a tizenegy éve tartó szabadságharc eredménye.

„A kormánynak választási osztogatás helyett az árak emelkedését kell meggátolni, és valódi segítséget nyújtani az embereknek” – zárják bejegyzésüket.

Nyitókép: Facebook

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaconda
2021. december 09. 08:32
Ezek annyi időt töltöttek kiképzésen az USA-ban, hogy már törik a magyar nyelvet. "a magyarországi drágul messze a legnagyobb" Vigyázat, mert ha ezek a hüjék hatalomra kerülnek, nem csak az Alkotmányt semmisítik meg hanem a Hejesírási szabájzatot is.
merkur
2021. december 09. 08:31
Mit mond a szemétdombra vetett lyukas koton, ha meglát egy kipukkadó momentumos lufit zuhanni? . . . Nézd, egy bukott angyal! (bocsánat)
Brandon the great Negro
2021. december 08. 19:10
Katka reggel kétségbeesett hangon telefonált a központba, hogy adjanak ki valami O1G anyagot, mert viszik az úniós pályázatok dokumentációját a váci telephelyről!
fogas paduc
2021. december 08. 15:42
Szóval, az infláció az USA-ban 6.2 %. A németeknél is 5% feletti. A németeknél az államháztartási hiány 4.9%, az Az adósság 71 % Az USA-t nem is említem, az már régóta 100% feletti. A francia, spanyol, olasz ..... is. Csakhogy: az infláció 2009-ben 9.6%, a munkanélküliség 12%, az állam, a lakosság és a cégeknyakig eladósodva. Most a kormány a pénzeket a járványkezelés mellett a gazdaság lezyírozására fordította, így a munkahelyek megmaradtak, sőt, munkaerőhiány van. A GDP-nk visszapattant, s már szeptemberben elértük a 2019-s mértéket... Annácska! Aljas hülye vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!