Orbán Viktor a demográfiai csúcs előadóival tárgyal

2021. szeptember 23. 17:12

A kormányfő elsőként Mike Pence korábbi amerikai alelnököt fogadta.

2021. szeptember 23. 17:12
null

A miniszterelnök csütörtökön és pénteken kétoldalú megbeszéléseket folytat a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsra érkezett állami vezetőkkel és a konferencia előadóival a karmelita kolostorban – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor elsőként Mike Pence korábbi amerikai alelnököt fogadta, majd Aleksandar Vucic szerb államfővel tárgyalt. Ezt követően Milorad Dodik, a háromtagú boszniai államelnökség szerb tagja érkezett a karmelitába.

A tervek szerint a nap folyamán és pénteken a kormányfő további egyeztetéseket folytat a fórum előadóival, Dan Schneiderrel, az American Conservative Union (ACU) ügyvezető igazgatójával, Marion Maréchallal, a francia Nemzeti Front korábbi képviselőjével, a lyoni ISSEP politikai iskola főigazgatójával, Jaime Mayor Oreja korábbi spanyol belügyminiszterrel, a One of Us Federation elnökével, valamint Éric Zemmour francia filozófus-esszéistával.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. szeptember 23. 20:29
Lehet róla tárgyalni, de a demográfiai gondok ettől nem oldódnak meg. Ezzel nyilvánvalóan tisztában vannak a résztvevő színészek is.
kálmi
2021. szeptember 23. 19:50
A bosnyák küldött remek dolgokat mondott, azt is hozzáfűzte, hogy miután őket nem " fenyegeti" hogy uniós tagok lesznek, nem kell számolnia az uniós elvárásokkal. Tetszett.
BossN
2021. szeptember 23. 19:46
Orbánnak hódol az egész konzervatív világ.
files32
2021. szeptember 23. 19:00
Nácik egymás közt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!