Ismét veszített a Klubrádió a Kúrián

2021. szeptember 28. 11:52

A határozat szerint a rádió hibás pályázatot adott be, a vállalat saját tőkéjének negatív mivolta miatt nem is vehetett volna részt a pályázaton.

2021. szeptember 28. 11:52
null

Helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi ítéletét a Kúria a Klubrádió ügyében – írja a Media1. A határozat szerint a rádió hibás pályázatot adott be, a vállalat saját tőkéjének negatív mivolta miatt nem is vehetett volna részt a pályázaton. 

A Kúria most körülbelül 700 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a Klubrádiót. Az ítélet értelmében a Médiatanács jogszerűen nyilvánította érvénytelennek a Budapest FM 92,9 MHz rádiós pályázatot, illetve zárta ki a pályázatból akkor már csak egyedüliként résztvevő rádiós társaságot.

Az ítélet jogerőssé válása után megnyílik a lehetőség, hogy a Médiatanács új pályázatot hirdessen a per tárgyát képező Budapest FM 92,9 MHz használatára.

A Klubrádió ügye a Fővárosi Törvényszéket és a Kúriát is megjárta már. A Kúria már nyáron is azt mondta: a felperes Klubrádió tévesen állította, hogy jogszerűtlenül utasították a frekvenciajogosultság meghosszabbítására vonatkozó kérelmüket

és is megjárta már. A Kúria már nyáron is azt mondta: a felperes Klubrádió tévesen állította, hogy jogszerűtlenül utasították a frekvenciajogosultság meghosszabbítására vonatkozó kérelmüket

Címlapkép: MTI Fotó/ Kovács Tamás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2021. október 19. 09:18
Rettenetes. Ekkora csapást hogy visel el a nemzet.
szürkeSzarvas
2021. október 19. 08:00
Diktatúra. (Ami akkor van,ha néhanapján nem a zsidónak itél a biró.)
bpe
2021. szeptember 28. 14:52
"a zebra én vagyok, ott megyek át, ahol akarok!!" "se. :3" /kúria/
bagira
2021. szeptember 28. 13:43
Na ezzel is tele lesz a világ , a patás ördög zorbán miatt :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!