Szanyiéknak már a választókerületek felében van jelöltjük

2021. február 15. 09:39

Többen a rendvédelmisek, illetve vendéglátósok világából érkeztek.

2021. február 15. 09:39

Igen Szolidaritás: már a választókerületek felében van jelöltje a szocializmusnak – adott ki közleményt a baloldali párt. Huszti Andrea, a párt elnöke tájékoztatása szerint az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a hétvégén tartotta az országgyűlési jelöltkiválasztásának első fordulóját. „A rendezvény sikerét jelzi, hogy immáron Budapest szinte minden körzetében, illetve a megyék felében van jelöltje a pártnak” –szögezte le.

A meghallgatásra az ország minden megyéjéből érkeztek aspiránsok, mintegy 35 ember, köztük igen sok fiatal baloldali egyetemista, de voltak szép számmal idősebb jelentkezők is – szerepel a dokumentumban. Ez utóbbiak eddig jellemzően az önkormányzati területeken politizáltak. Külön figyelmet érdemel, hogy többen a rendvédelmisek, illetve vendéglátósok világából érkeztek. A meghallgatáson a párt koordinátorai átbeszélték a jelentkezőkkel a választókörzeteik sajátosságait, áttekintették az indulás technikai feltételeit, valamint Pál Éva instrukciói alapján fotók és videók készültek – írják.

Pál Éva, aki a párt csepeli jelöltje, illetve a jelöltállításának „fő arca” úgy látta, hogy számára is „biztatóan sok a tehetséges és tenni vágyó ember az országban, s akik közülük ezen az első hétvégén eljöttek, ők a szocializmus hívó szavára jelentek meg”.

Székely Sándor országgyűlési képviselő a párt igazgatója elmondta: „A már meglévő jelöltekkel együtt immáron a megyék több mint felében van képviselőjelöltje a pártnak, így az előzetes terveknek megfelelően őszre fel fog állni a párt országos szervezete és mind a 106 képviselőjelöltje.

(MTI-OS)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2021. február 15. 18:24
"a megyék több mint felében" Ez mondjuk 10 fő?
csanaki
2021. február 15. 12:21
Döbbenetes. De már a 90-es évek óta az: Teljesen nyilvánvaló, hogy a mai összerogyás és elődpártjai (MSZP, DK, SZDSZ) a nemzetközi befektető, nagyvállalkozó globalisták pártja. Aki előbb nem is, de a Bokros-csomag idején megérthette. Ennek alapján egy "valódibb" komcsi pártnak ezekkel elvileg nem lehetne közös metszete. De erre a vörhenyes elkülönülésre valójában nincs nagy igény a társadalomban, hiszem Thürmerékre nem nagyon szavazott 1%-nál több az utóbbi 20 évben sosem. Mindig fontosabb volt a nemzeti-keresztény oldal közös erejű ledarálása: minden bolsi a globalistákra szavazott. Most miért lenne ez az 1% sokkal több, immár ISZOMM cégér alatt? Tudja valaki?
zakar zoltán béla
2021. február 15. 11:48
Hajrá! Oszd meg és zsurkolj! 4,9%!
villogókékfog
2021. február 15. 11:08
Most árazza be magát a szemlőhegyinél. Remélem fletó zsugori lesz szanyi meg nem lép vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!