Az új MOME: Közép-Európa legmodernebb campusa

2019. szeptember 11. 00:00

Az épület lebeg, a festék okos és még tizenhatezer növényt is ültettek.

2019. szeptember 11. 00:00
Nagy Csomor András

Elkészült a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem új campusa, ami Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár szerint Közép-Európa legjobb design egyeteme lett. A campust határidőre adták át, a költségvetési kereteket nem lépve túl.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Helyi lakos
2019. szeptember 12. 15:25
Új, ezért szép, csak az a fránya "fekete" épület ne lenne! Ez nem temető! Külső információs rendszere megfejtésre szorul, van benne mit javítani, hogy egy járókelő is tudja mi van odabent. Kerítés nélküliség újdonság, ehhez azonban folyamatos kertészkedés dukál! Sok sikert és eredményes működést kívánok!
adam
2019. szeptember 12. 14:55
Álvalóság, na helyben vagyunk.
kortárs
2019. szeptember 11. 15:27
Ha Fürjes Balázs megszólal, akkor rendszerint valami komcsi szart ad át, amire elvert egy fél megyényi fejlesztési pénzt. Itt ez a három szocreál borzalom 20 milliárd feletti magyar forintba került!
bunko_jobbos
2019. szeptember 11. 14:32
Ja, és még valami: a "modern" épületeket telerakják üveggel, amint az a filmen is látszik, úgyhogy mindegyikhez kell egy Paks II, hogy a légkondi le tudja hűteni (úgy áprilistól októberig).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!