Európai hazafiak kiáltványa: Már ég a ház!

2019. január 28. 07:22

Európa veszélyben van.

2019. január 28. 07:22
Bernard-Henri Lévy

„Európa veszélyben van. Mindenhol bírálattal, sértésekkel, árulással szembesül.

Elég volt Európa felépítéséből! Találjuk meg újra a kapcsolatot a lelkünkkel! Szerezzük vissza elrabolt identitásunkat!! Ezt hangsúlyozzák a populista erők szerte a kontinensen. Mit sem számít, hogy ez a lélek és ez az identitás csupán a demagógok képzeletében létezik.

Gyűlölettől megrészegült próféták támadnak rá belülről, megmámorosodva a reflektorfényben játszott új szerepüktől. A csatornán és óceánon túli két barátja, akik az előző században már kétszer mentette meg az öngyilkosságtól, elhagyta. Ki van szolgáltatva a Kreml urai egyre nyíltabb manipulációinak. Európa mint eszme, akarat és reprezentáció a szemük előtt hullik darabokra.

Ebben a mérgezett hangulatban kerül sor 2019 májusában az európai parlamenti választásra. Ha nem történik valami, ami megállítja ezt az emelkedő, habzó, piszkos áramlatot, ha nem szab neki gátat egy vele ellentétes szellem, akkor ez a választás katasztrofálisabb következményekhez fog vezetni minden eddiginél. A pusztítók győzelme lesz, szerencsétlenség mindazoknak,akik még bíznak Erasmus, Dante, Goethe, Comenius hagyatékában. A szellem és kultúra megalázása, a xenofóbia, az antiszemitizmus feltörése.

Alulírottak azok közé tartoznak, akik nem nyugszanak bele a közelgő katasztrófába. Mi magunkat Európai patriótáknak tekintjük (egy olyan csoporthoz tartozóknak, mely nagyobb, mint gondolnánk, de csendes és belenyugvó), és tudatában vagyunk annak, hogy most, háromnegyed századdal a fasizmus bukása és harminc esztendővel a berlini fal ledöntése után új harc kezdődik az európai civilizációért.” 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenebono
2019. január 29. 17:53
Kedves Lévy! Hát csak eléritek, hogy Európa megint nem fog megvédeni titeket!
korona
2019. január 29. 16:48
Ilyen mocskok rugdossák szét a magyarországi szerencsétlen zsidók még megmaradt erkölcsi tartását. Ilyen mojlepkék fészkelik be magukat a drága bundákba, hogy azokat belülről szétrágják. Az értelmesebb zsidók ilyen fickók megjelenésekor szoktak katolizálni míg nem késő, mert nem jó ómen a jövőt illetőleg.
korona
2019. január 29. 16:37
" Mi magunkat Európai patriótáknak tekintjük" Jaj nekünk ! Ezek a zsidók már tényleg idebútoroztak teljesen, amikor ott van a nemzeti hazájuk. Mi lenne, ha közülünk jópáran betelepülnénk Izraelbe - az ottani hatóságok ellenkezését semmibe véve - és ott hangoztatnánk, hogy mi magunkat izraeli patriótáknak tekintjük ? A zsidók semmit nem tettek Európa érdekében. SEMMIT. De kirobbantották a forradalmakat, a két világháborút és megszervezték a migrációt. Csupa rombolás, destrukció. Mind ez a kereszténység teljes eltörlése érdekébe, jóízűen teszik, miközben jól kirabolták és rabolják tovább Európát. Vajon miért annyira nemkívánatosak már több ezer éve az ilyen Levik ?
flesh ripper
2019. január 29. 15:11
"...Levy was in Kiev, Ukraine during the Maidan Revolution in February 2014, actively promoting the events. In February 2015, he performed his play Hotel Europa at the Kiev opera house on the first anniversary of the Euromaidan's toppling of the pro-Russian government of Victor Yanukovich...", stb,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!