Ivanka Trump: Nem én leszek a First Lady

2017. január 20. 22:51

Ivanka Trump az ABC News-nak adott interjújában azt mondta, hogy „Melania egy hihetetlen First Lady lesz” és bevallotta, hogy Donald Trump az elnöksége ellenére is elsődlegesen apa marad számára.

2017. január 20. 22:51

Az ABC News riportere készített interjút Donald Trump – testvérei szerint kedvenc – gyerekével, Ivanka Trumppal. Ivanka elutasította azokat a spekulációkat, miszerint ő töltené be First Lady pozíciójával járó feladatokat. „Egy First Lady van csak és Melania egy hihetetlen First Lady lesz” – mondta Trump lánya.

Ivanka a családjáról gyakran tesz fel képeket, videókat a közösségi média felületeire. A férjéről Jared Kushnerről azt mondta, hogy egy „bámulatos emberi lény”, aki egy „hihetetlen apa” is egyben. Kushner egyébként Trump egyik befolyásos tanácsadójaként fog dolgozni a Fehér Házban, feltehetően ezért is költözött a család Washingtonba, ahol a napokban leköszönt Obama elnök szomszédságában fognak lakni.

Ivanka beszélt apja demokrata kihívójának Hillary Clintonnak a lányával, Chelsievel való barátságáról is. Elmondta, hogy a kampány ellenére még mindig barátok.

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. május 12. 18:30
#paraszt
3M..
2017. február 14. 19:31
Ivanka Trump gyönyörű hölgy. Csorog benne némi szláv vér. Egy echte amerikai nő, jelenthet neki. Szebb Jövőt!
Fahrenheit 451
2017. február 01. 08:41
az anyukája máris lestoppolta a prágai nagykövetséget..
I_Isti
2017. január 25. 14:36
Igen, Trump 1) gazdag, 2) jó nő a felesége, (Mármint az összes. :), 3) meg még a lánya is. És van hat unokája. Mi ezzel a probléma?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!