Kiszervezte az MSZP és a Fidesz Zuglót Karácsony Gergely alól

2016. május 23. 10:36

Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarország párt egyetlen polgármestere alól gyakorlatilag kiszervezte a budapesti XIV. kerületet, Zuglót a helyi MSZP és a Fidesz – írja a 444.

2016. május 23. 10:36

A 444 összefoglalta, hogyan szervezi ki folyamatosan a budapesti XIV. kerületet a helyi Fidesz és MSZP Karácsony Gergely PM-es kerületi polgármester alól.

Karácsony Gergely nagy tervekkel vágott bele 2014-ben Zugló vezetésébe: a Párbeszéd Magyarország párt egyetlen polgármestereként meg akarta újítani a baloldali városi politizálást.

Összezárás

Azonban a helyi MSZP és a Fidesz, sokszor együtt szavazva, egyre többször a polgármester akarata ellenére dönt helyi önkormányzati kérdésekről.

A portál szerint a két párt arra kötelezte Karácsony Gergelyt, hogy tárgyaljon a Városliget Zrt-vel az általa egyébkén határozottan ellenzett Liget Budapest fejlesztésről. Ezzel Zugló gyakorlatilag beállt a projekt mögé. 

Fidesz-buli, szoci buli

A Fidesznek sikerült elérnie, hogy Szatmári Kristóf fideszes országgyűlési képviselő anyját, Szatmáryné Jähl Angélát pályáztatás nélkül kinevezzék a Zuglói Társasház és Közterület-kezelő Kft. igazgatójának. 

A szocialistáknak sikerült elérniük, hogy 100 millió forintos kifizetésekig kivonhassák az általuk irányított Városgazdálkodási Zrt. közbeszerzéseit a polgármesteri hivatal ellenőrzése alól.

Németh Ildikó, Zugló jegyzője a kialakult állapotok miatt nemrégiben lemondott tisztségéről. Elmondása szerint azért döntött a lemondás mellett, mert úgy érezte, veszélybe került a tisztességhez szabott mércéje és a szakmai önbecsülése. Ezek a tényezők nem engedik meg, hogy Zuglóban folytassa a munkáját.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. május 23. 23:16
Nagy Karácsony...kis Karácsony...:)
hátakkor
2016. május 23. 20:12
Karácsony egy retraldált túlnőtt kamasz, aki mivel semmihez nem ért és tehetsége sincs, gondolta ellavíroz, dumálgat Fletónak, Szadinak, számláz, lehetmásapolitikázik, aztán próbált a CAP szponzorálta Lúdas Mutyis vonatra felülni, amit még egy Kecskeházy is elütött, betolt rengeteg Unicumot amikor Fletót, meg ősbolsikat talált maga mellett a szoci "Összefogás" listán, kikötött Zuglóban, egy billegő és álló, sajnos egyre ótvarosabb kerületben ( incl. Liget) és kiderült, hogy nem elég Olga nénihez járni vihogni, de tényleg semmihez nem ért, nem vágja. És kapna végre egy jó projektet a Ligetben ami mellé beállhatna villogni a más pénzén, erre felhajtó erő nélküli lufikat jár ki eregetni, meg korhadt beteg fákat ölelgetni. Szerencsétlen. Bedumálták neki, hogy Zugló lesz a beugró a Városházára, elhitte. Timi meg görcsöl az ingyen pénz kampánnyal, hátha ezzel eléri az 5,1%-ot a bejutáshoz.
kjkj945
2016. május 23. 16:55
kerge karge heil ép eszű?
tango47
2016. május 23. 16:41
Már csak a portásnak kell szólni, hogy K.G.-t ne engedje be a kapun.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!