Apáca énekelt a tehetségkutató showban

2014. március 22. 16:26

Cristina Scuccia, a 25 éves szerzetesnő énekel az olasz The Voice-ban.

2014. március 22. 16:26

A Milánóban élő, 25 éves, szicíliai származású orsolyita nővér szerdán énekelt a The Voice olasz változatában. Azóta a YouTube-on hárommillióan látták a fellépését. Az apáca egyébként egy évvel ezelőtt már egy keresztény zenei fesztiválon is feltűnt. 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maddox
2014. november 06. 21:17
Ezeken a mentorokon pont egy olyan szintű kivagyiságot látok, amit magyar közszereplőn még soha, pedig a trágyát többre tartom ezeknél is.
Rudy
2014. november 06. 21:17
jav. morális*
Rudy
2014. november 06. 21:16
Nem te vagy a felelős! Így szocializálódtál. Figyelted az arcokat? Pont ez a fenntről való fikázás,amit képviselsz, ez a cinikus "megmondom a frankót", "kirrrályvagyok kisssköcccsög" stilus hiányzik az olaszokból... Valahogy eredendően tisztábbak, szelídebbek .... a mentorok arcán őszinte a meglpődés és ugyanolyan őszinte a tisztelet a kis nővér iránt... Az ún. sztár érzi megtiszteltetésnek, kegynek,hogy egy apáca "leereszkedik" hozzá.. Az ötven év kommunizmus rengeteg mocskot zúdított ránk és nem tudni mennyire, vagy egyáltalán tisztítható e még az agyunk? Vagy végképp visszafordíthatatlan ez a moreális zuhanás?
USsange
2014. november 06. 21:16
Ez se sokáig lesz már apáca. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!