Alekosz nyerte a ValóVilág 4-et

2011. május 09. 10:03

56–44-re nyerte a finálét Jerzy ellen Alekosz. Az okostojás mindent vitt: autót, lakást, luxusutat és havi egymillió forintot egy éven át - ráadásul saját műsort is kapott az RTL Klubtól.

2011. május 09. 10:03

56–44-re nyerte a finálét Jerzy ellen Alekosz. A ValóVilág villa okostojása nem csupán az 50 milliós fődíjat vitte el vasárnap – lakás, autó és egy éven át havi egymillió forint –, hanem saját műsort is kapott az RTL Klubtól. A „feleségkereső-reality” kedden indul.

„A ValóVilág alatti népszerűsége, viselkedése miatt gondoltuk úgy, hogy egy menyasszonykereső műsor Alekosszal érdekes és vicces lehet a nézők számára” – nyilatkozta a Blikknek Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2011. május 10. 11:13
Nekem Nagy Alekosz ezerszer szimpatikusabb, mint pl. Lázár, Hiller, Gyurcsány, Mayer Mihály, Wolf Gyula, Szíjgyártó Robokuty Tamagochi, kivénhedt Nyáladzó Hót Agresszív Balóné, Kolompár Nagyszerű Orbán, Farkas Flórián, Kóser Lali, Semjén Kocavadász, Nógrádi besúgó stb., stb.
Mitya Ivanov
2011. május 09. 21:53
senki sem nézni és mindenki véleményt mond hol a hiba?
hazafi40
2011. május 09. 21:42
Érdekes, hogy olyan emberek, akik gyakorlatilag egy véleményen vannak egy ilyen szeméttel kapcsolatban,mint a Való Világ, mennyire eltérő politikai nézeteket tudnak képviselni. De hát természetesen ilyen a tényleges való világ. Azon pedig nem lehet csodálkozni, hogy ez az Alekosz gyerek műsort kap, amilyen a közönség olyan a médiája és olyan a hőse. Több olyan kommentelő van, akivel szinte semmiben nem értek egyet, de azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy ami a kereskedelmi médiában "műsor" címén megy, az szemét. A magyar valósághoz és bármilyen értelemben vett kultúrához semmi köze. Tényleg nem ártana az RTL-t lerombolni és sóval behinteni a helyét.
Django
2011. május 09. 20:23
Alekosz megérdemelten nyert, csak gratulálni tudok neki. Nagyszerű volt a tegnapi este, és örülök hogy nem ment pocsékba az a sok sms amit rá küldtem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!