Balázsék belengették: női műsorvezető jöhet Vadon János helyére

2024. január 08. 07:34

Semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem – mondta Sebestyén Balázs.

2024. január 08. 07:34

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Vadon János távozott a Rádió1 Balázsék című reggeli műsorából. A rádiós helyére már Alekosz is bejelentkezett korábban, azonban Sebestyén Balázs egyértelművé tette, hogy a Való Világ egykori győztese nem fog beülni melléjük műsort vezetni.

Hétfőn reggel Vadon János nélkül indult a műsor és Balázsék érintették az utódlás témáját:

„Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. 

Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… szóval nincs kőbevésett megújítási szándékunk, hogy na, akkor mi görcsösen beültetünk ide valakit, hogy pótolja Janit. 

Nem is lehet, nem is akarjuk, nyilván az, úgy, abban a formában olyan volt, most új fejezet indul” – mondta Sebestyén Balázs.

Hangsúlyozta, hogy nem pótolni akarják Vadont, azt viszont el tudja képzelni, hogy női hang kerüljön a műsorba. Sebestyén hozzátette, hogy a casting során a hallgatók véleményére is kíváncsiak, sőt még szavazhatnak is arról, „ki hogy tetszett”.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 08. 16:37
Vadon Jani kinek hiányzik?
nempolitizalok-0
2024. január 08. 13:00
Szerencsére ez nem az én problémám. Ez a műfaj, amikor 2 fantáziátlan reklámblokk között röhögcsélnek, nem az én műfajom. Zenékért szoktam hallgatni rádiót. Különben is érvénytelen, mert nem négerek.
Korn
2024. január 08. 09:11
Akárki jön szélesebb válla és kisebb arca lesz, mint balázskának. Talán fegyőrnél nem lenne így.
coyote-0
2024. január 08. 09:06
Jajj én úgy izgulok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!