Hiába próbált meg magyarázkodni, csúnyán lebukott Magyar Péter „titkos” segítője

2024. április 12. 11:43

A közösségi médiában nem maradt észrevétlen Láng Balázs ténykedése.

2024. április 12. 11:43

A nyitókép illusztráció. Fotó: Youtube / Képernyőfotó

Láng Balázs egy friss cikk szerint megpróbálta kimagyarázni saját szerepét, egyúttal Magyar Péter külföldi támogatását, de kísérlete nem járt sikerrel – szúrta ki a Magyar Nemzet. Láng neve a napokban került újra elő idehaza annak apropóján, hogy a Blikk felvétele szerint őt ölelgette Magyar Péter a múlt hétvégi tüntetésen, a színfalak mögött.

Ezt is ajánljuk a témában

Láng Balázst korábban is szoros szálak fűzték a baloldalhoz, néhány évvel ezelőtt például Márki-Zay Péterért rajongott, 2019-ben az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott, 2007-ben, a Gyurcsány-kormány idején pedig a soha meg nem épült kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgató volt. A lap közölte, hogy a Magyar Hang tegnap közölt egy írást, amelyben Láng azt állította: nincs formalizált kapcsolata Magyar Péterrel, és a demonstráción találkozott vele életében először, két másodpercre.

Ehhez képest a Magyar Nemzet szerint Láng egy Magyar Pétert támogató Facebook-csoportban mozgósít a külföldi magyarok között, ahol a kormány megbukásáról,

és Orbán Viktor miniszterelnök börtönbe zárásáról értekezett. Fontos kiemelni, hogy Láng Magyar Péter közeli tanácsadójaként tünteti fel magát. Az online csoportban azt írta a tagoknak, hogyha más keresi meg őket bármilyen adatgyűjtéssel, azt jelentsék, de amit ő tesz közzé, az ellenőrzött, abban meg lehet bízni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KovG_1
2024. április 12. 18:11
Ezt a palit ugyanúgy az Action for Democracy nevű CIA kreálmány pénzeli, és instruálja, mint a választások előtt az ellenzéki összefogást.
The Loner
2024. április 12. 16:43 Szerkesztve
Tommaso 2024. április 12. 14:48 EGY JOGÁLLAMBAN ORBÁN a 2006-os fegyveres államcsinykisérletéért azóta is börtönbe rohadna. Akkor Magyarország közelebb lenne Ausztriához. Sajnos a történelem másképp alakult, ismét a magyarok kárára, hátrányára. Ez van ___________________________________________ Ez megint egy súlyos vád. "fegyveres á̶l̶l̶a̶m̶c̶s̶i̶n̶y̶k̶i̶s̶é̶r̶l̶e̶t̶é̶é̶r̶t̶" (helyesen államcsíny kísérlet, értségid az már biztosan nincs.) Gondolom bizonyítani is tudod.
The Loner
2024. április 12. 16:35
Tommaso 2024. április 12. 14:48 "A JOBBOLDAL - amikor csak teheti - RÚTUL RÁTÖR SAJÁT NÉPÉRE, NEMZETÉRE" ____________________________________________________ Te szerencsétlen hülye gyerek , még lopni is hülye vagy. „A baloldal amikor csak teheti, ráront saját nemzetére, így tesz a mostani magyarországi baloldal is, amelynek a jövőben nemzeti fordulatot kell végrehajtania." Orbán Viktor 2005 Tusnádfürdő Ott voltam személyesen hallottam, te faszkalap.
cinkegolyó
2024. április 12. 16:18
Magyar Péter baráti körében Dudai Éva jelen van. Dudai Éva Molnár Áron felesége. Apja id.Duda Ernő biológiai kutató, aki az mRNS oltások nagy ajánlója, és kötelezővé tételének hangadója. Ifj. Duda Ernő a Charles River biotechnikai labor vezetője, Amerikában is élt, ezenkívül liberális kötődésű, a szkeptikus társaságnak is elnöke (Vágó István is tagja volt ennek.) A Charles River biotechnikai labor nemcsak az mRNS vakcinákkal foglalkozott, hanem a többi, nálunk is bevetésre kerülő oltásokkal is. Tehát a kör bezárult, az amerikai támogatók kiléte nyilvánosságra került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!