Dobrev arcátlanul nézte palimadárnak a saját szavazóit, ez vissza fog ütni

2024. április 07. 07:58

Hatalmas blöff járja be az internetet, Klárika blöffje.

2024. április 07. 07:58
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

„Amikor már azt hinné az ember, hogy nem tudnak neki újat mutatni a magyar politikai életben, mindig rácáfol a valóság. Ezúttal Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyékkormányának vezetője dobott be egy gigantikus méretű blöfföt a saját Facebook-oldalán. Gyurcsány Ferenc felesége a következő felhívást intézte a saját szavazóihoz:

»Ha Orbán veszít június 9-én, akkor másnap előre hozott országgyűlési választást fogunk követelni. Adjunk igazi tétet az EP-választásoknak!«

Bebizonyosodott, hogy Dobrev nagyon leértékeli a saját szavazóinak az értelmi képességét. Ugyanis, mint az köztudott a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel. Ilyen formán veszíteni sem tud, tehát Dobrev mindössze egy gigantikus méretű blöffel igyekezett életet lehelni a DK kampányába. 

Azonban nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt tőle palimadárnak nézni a szimpatizánsait, mert ez a beképzelt, degradáló stílus nagyon könnyen visszaüthet és a sértett DK-sok pikk-pakk beárazhatják az egész Gyurcsány-pártot.

Jobb lesz vigyázni, mert az emberek nem felejtenek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2024. április 08. 12:37
Dehogy sértődnek meg! A dékás szavazók ezt simán beveszik, sőt egyenesen igénylik.
nnjohn
2024. április 08. 06:02
Hiába no, Králika már eljutott a zavar van az éterben világába... Neki már sok a 3 -féle választási rendszer... és simán keveri őket.
bajai__
2024. április 07. 20:25
Azért egy bizonyos szellemi színvonalat illene tartani. Mindenki tudja, még a cikkíró is, hogy az "Orbán veszít" mit jelent. A 21-ből jelenleg 13 Fidesz képviselő van az EU-ban (+1 KDNP). Ha ennél kevesebb lesz, azt már lehet vereségnek minősíteni. Hasonlóan önkormányzati választásoknál.
zakar zoltán béla
2024. április 07. 14:44
HÁroMÁSZ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!