Menczer Magyarról: Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, mint Márki-Zay

2024. április 11. 20:04

A Fidesz-szóvivő emlékeztetett, Magyar Péter korábban cáfolta, hogy politikai ambíciói lennének.

2024. április 11. 20:04
Opposition Figure Peter Magyar Holds March In Budapest

Nyitókép: Janos Kummer

„Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, mint Márki-Zay” – foglalta össze véleményét Magyar Péterről Menczer Tamás. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán megosztott videóban szedte össze azt, hogy eddig miben hazudott Magyar Péter és miben hasonlít a baloldal korábbi bukott jelöltjére, Márki-Zay Péterre.

Menczer rámutatott, hogy Magyar Péter egy hónappal ezelőtt Gulyás Márton műsorában még határozottan cáfolta, hogy tervezne fellépni a politikai porondra. Ennek ellenére – ahogy a Mandiner is megírta – Magyar Pártját épp most regsiztrálta az NVB a júniusi választásra.

Ezt is ajánljuk a témában

Az államtitkár felhívta rá a figyelmet, hogy Magyar egy Rangos Katalinnal készült beszélgetés alkalmával a külföldi finanszírozással kapcsolatban is elutasító volt, azóta viszont új barátnője elszólásából kiderült, csapatuk fele külföldi.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­s­ ­l­­­á­­n­y­­o­­k­­­ ­­­v­­á­r­­n­­­a­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. április 12. 15:13
Ó, miszter Diktafon, hát itt vagy már megint, Hisz érthetően megmondtam, Már köztünk semmi nincs! Nekem már ne ígérd, hogy megváltozol, Bánatomra, szép fiú, Ismerlek már jól. Mert néha jó veled, ezt nem tagadhatom, De addig-addig hízelegsz, Míg nem tudom, hogy mit teszek. Ó, miszter Diktafon, neked hinni nem tudok, S csak néha-néha lesz az úgy, Hogy rád gondolok Ó, miszter Diktafon, emlékszel arra még, Karjaidban tartottál, És mégsem szerettél. Rossz útra vezetted az életem, Édes csókkal lezártad Mind a két szemem. Ó, nagyon szerettelek és hallgattam terád, Minden meséd elhittem, S mit tettél velem! Ó, miszter Diktafon, a bajban elhagytál, S rájöttem szép fiú, Mennyit hazudtál. Ó, miszter Diktafon, mindig hazudtál.
Tommaso
2024. április 12. 13:35
F@SIK a FIDESZ, hogy ez a Magyar Párt kikergeti őket a zsiros jövedelmet nyújtó hatalomból. Ha nem igy lenne. a gerinctelenül hazudó Rogáni / Goebbelsi lakájmédiájuk nem jelentetne meg naponta 20 - 25 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket. A végtelenül aljas Menczer Orbán 2022.es hazugságát melegitette fel, miszerint az ellenzék háborúba vinné a magyar fiatalokat. Ami nem igaz, mert az ellenzék csak azokat a kárpátaljai magyarokat segitené, akiket ORBÁN CSERBENHAGYOTT. De ezt nem katonasággal tenné.
Tommaso
2024. április 12. 13:34
@SIK a FIDESZ, hogy ez a Magyar Párt kikergeti őket a zsiros jövedelmet nyújtó hatalomból. Ha nem igy lenne. a gerinctelenül hazudó Rogáni / Goebbelsi lakájmédiájuk nem jelentetne meg naponta 20 - 25 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket. A végtelenül aljas Menczer Orbán 2022.es hazugságát melegitette fel, miszerint az ellenzék háborúba vinné a magyar fiatalokat. Ami nem igaz, mert az ellenzék csak a kárpátaljai magyarokat segitené, akiket ORBÁN CSERBENHAGYOTT.De ezt nem katonasággal tenné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!