Parászka Boróka megfejtette: Orbán ott bokázott Trumpnál – mintha itt az osztrák kancellár Gyurcsánnyal grillezne

2024. március 16. 12:50

„Igazi barátság ez Trump és Orbán között, kölcsönös előnyökkel” – fogalmazott az újságíró.

2024. március 16. 12:50

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Magalománia” címmel jelent meg a hvg.hu-n Parászka Borókától egy véleménycikk, melyben a szerző arról ír, hogy „Orbán Viktor a regnálása eddigi legnagyobb politikai botrányát úgy vezette le, hogy tett egy családi kirándulást az Egyesült Államokba, ahol egyetlen hivatalos ajtó sem nyílt ki neki, egyetlen kormányzati küszöbön sem tudta bekunyerálni magát”.

Majd Parászka azzal folytatta, hogy „ott bokázhatott az ellenzéki elnökjelölt rezidenciáján – mintha az osztrák kancellár Budapesten csak Gyurcsányék villáját keresné fel egy közös grillezésre”.

Az újságíró megjegyezte, 

igazi barátság ez Trump és Orbán között, kölcsönös előnyökkel. 

A vendég a gazda fontosságát és nagyszerűségét ecsetelhette, cserébe a vendéglátó mondott három üres, magasztaló mondatot a neki kizárólagos hűségesküt tevő távoli jövevényről”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Így már egymásnak társaságot nyújthatnak a nemzetközi elszigeteltségben, kényelmesen belakhatják az egyre avasabb politikai show-műsor döglött poénoktól, nagyotmondástól hangos díszleteit” – írta.

Parászka Boróka kitért arra is, hogy többen úgy vélik, 

Orbán játszmázása kétesélyes”.

Itt megjegyezte, „ha Trump nyer, övé a leghűségesebb barát és fegyverhordozó státusz, és akkor majd megint nagyon jó lesz a kormányának az Egyesült Államok árnyékában. Ha veszít, az amúgy is borzasztóan feszült amerikai–magyar kapcsolatok tovább romlanak. Valójában azonban ez nullaesélyes játék” – fogalmazott véleménycikkében a szerző.

Orbán kéne Amerikának is

Közben pedig sorra érkeznek a dicséretek a tengerentúlról, pozitív példa lett hazánkból. Nagyszabású estéllyel fogadta Donald Trump az őt Floridában meglátogató Orbán Viktort. A magyar kormányfő ismét a várható republikánus elnökjelölt mellé állt, aki szerinte békét tudna teremteni Ukrajnában.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bikmakk
2024. március 19. 07:25
Megmagyarázzák maguknak ezek a borókák, Orbán "bokázott", "családi kiránduláson", fegyverhordozó, ilyesmik. Aztán majd megint meglepődnek. (Nem értem, Olga.) Hát, csak így tovább, Borókák és Parászkák!
Lajoss
2024. március 18. 10:20
Tökéletes írás. Köszi,Mandi! 😉
esvany-0
2024. március 16. 21:54
"Orbán ott bokázott Trumpnál – mintha itt az osztrák kancellár Gyurcsánnyal grillezne" Ne túlozz, Parázna Bohócka! Trumpnak jó esélye van nyerni, Gyurcsánynak pedig ebben az életben már nem lesz esélye...
kukasmacska
2024. március 16. 17:09
"tett egy családi kirándulást az Egyesült Államokba, ahol egyetlen hivatalos ajtó sem nyílt ki neki, egyetlen kormányzati küszöbön sem tudta bekunyerálni magát" Parászka vajon honnan tudja, hogy Orbán kivel akart találkozni az USA-ban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!