Meggyilkolta, majd elásta ismerősét két zalai férfi

2024. március 05. 18:33

A rendőrség kezdeményezte letartóztatásukat.

2024. március 05. 18:33
Rendőrségi szalag.

Nyitókép: Getty Image 

***

Elásott holttestet találtak Zalaegerszegen hétfőn – adta hírül az MTI a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján. 

Hétfőn érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy férfi talált egy elásott holttestet Zalaegerszegen, a régi szennyvíztisztító területén. A rendőrök pár órán belül kinyomozták, hogy két férfi négy hónappal korábban szóváltásba keveredett az egyik ismerősükkel, akit megrugdostak és egy nagyobb fadarabbal megvertek. 

A férfi belehalt sérüléseibe, az elkövetők pedig elásták a holttestet. A nyomozók a 21 éves zalaegerszegi és a 32 éves nemesapáti férfit halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, akik beismerő vallomást tettek. A két férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. 

A holttest azonosításához szakemberek bevonása szükséges. 

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­g­­ö­­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­a­­k­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
zrx8
2024. március 05. 22:20
@szintetikus: a libsi fajtád indította be a tenyésztési programot anno, mert az volt az elképzelés, hogy a kisebbség majd a másik kisebbségre szavaz.. hát ez sem jött be.. :D
szintetikus
2024. március 05. 19:08
Kövérlaca biztos megbubujgatná ezeket is, hisz ő szereti füstöséket. :D
pragmatika
2024. március 05. 19:06
@szintetikus "Teret nyert a züllés Matyarországon, de ha megnézzük, hogy a püspökök is pedofilokat bújtatnak és az ügyeiket mossák tisztára ne is csodálkozzunk." Hát, libsikém ennek az ügynek nem sok köze van a pedofiliához. Ahhoz talán sokkal több, hogy ti veritek a nyálatokat, hogy "LE A SZEGREGÁCIÓVAL!!!" Ja. teret nyert a züllés, amiben ti rendesen kivettétek a részeteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!