Magyarországon a kormány szó szerint szétlopja az uniós pénzeket

2024. március 15. 12:09

A jogállamisági mechanizmus a magyarokat védi a saját korrupt kormányuktól.

2024. március 15. 12:09
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

Nyitókép: Union Europeenne/Hans Lucas via AFP

„Magyarországon a kormány szó szerint szétlopja azokat az uniós pénzeket, amelyekből iskolák, munkahelyek, új utak, rendelők ​valósulhatnának meg. ​Ehelyett készülnek belőlük fideszes vadászkastélyok meg jachtok – fideszes politikusoknak és haveri köreiknek. 

Az elmúlt évtizedben azt láttuk, hogy az Európai Unió nem volt felkészülve arra, hogy lesznek olyan kormányok, amelyek nem azon fognak dolgozni, hogy az országukban élő embereknek magasabb fizetése, jobb minőségű élete legyen, hanem rendszert építenek abból, hogy az uniós pénzeket megcsapolva biztosítsák saját hatalmukat. Azok az ezermilliárdok, amelyek kormányközeli vállalkozók vagyonát gyarapítják, hiányoznak a kórházakból, iskolákból, vidéki kisvállalkozásokból.

A jogállamisági mechanizmus arról szól, hogy ezt ne lehessen megcsinálni. A jogállamisági mechanizmus éppen a magyarokat védi a saját korrupt kormányuktól. 

De ez csak akkor működik, ha az Európai Bizottság következetesen végigviszi.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. március 19. 10:13
Ez a nő Furcsányon akar túltenni. Hazug, kártékony férgek.
bagira002
2024. március 17. 19:29 Szerkesztve
Szó szerint már Brüsszelben az eus pénzeket szét lopjátok , Cseka 4.8 milliárd nem létező eus pályázatra , Kaili bőrönd számra korrupció , Ursula sms-ben vakcina umbulda ,50 milliárd ukrán öldöklésre .
Vasalo
2024. március 17. 10:54
Amikor a tolvaj kiállt rendörért. Nem tudom miért nem szervez most a tanárokkal tüntetést, hiszen Orbán nekik lopta az unios pénzeket . Nem tudom miért nem lehet ezt a hazaárulo kurvát félreállitani. Nem lenne ezt Polt feladat?
polárüveg
2024. március 17. 10:42
Kis hamiska Bergné Cseh Katka asszonyság. Hát persze, hogy el kell terelni a figyelmet a jogtalanul felvett (mondhatni kicsalt) 4 milliárd feletti összegről. Persze, hogy a vétkes a lopásról beszél. Régi trükk a dumálás valami ütősről, hogy ne a kezét figyeljék! Amúgy meg láttunk olyat az egyik oldalon, hogy eltűnt a Ferihegyi reptér eladási bevétele. Meg olyat is láttunk a másik oldalon, hogy úgy ellopták, hogy mégis megépült az, amit olyan régóta ígérgetett a ellentétes oldal. Pl. Nemzeti Színház, új Puskás Stadion, és így tovább. Szóval mit is épített momentán pl. a MOMENTUM? Párizsi olimpiát? Fekete-Győr András magánházát? Ugye, ugye. Inkább vissza kellene venni a vádaskodásból! Kívánok helyes felismeréseket Bergné Cseh Katkának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!