Havas: Ha nincs rendszerváltás, Orbán ma egy kombájnt vezetne

2024. március 24. 20:39

Egészen szürreális beszélgetés zajlott le Havas Henrik és Dömsödi Gábor között.

2024. március 24. 20:39
null

Nyitókép: képernyőfotó / Full HD 

Egészen szürreális beszélgetés zajlott le a Full HD-ban, a két öreg titán: Havas Henrik és Dömsödi Gábor ismét egymásnak feszült.

A beszélgetés első perceiben Havas nemes egyszerűséggel odavetette beszélgetőtársának, hogy „fogd már be”, majd követelni kezdte, hogy ne az orosz csapatok kivonásáról beszélgessenek, hanem Ókovács Szilveszterről és az Operáról. Előbbi azért volt téma, mert Dömsödi közölte Havassal, hogy az előző adásuk – a „Cserhalmi György hamarabb hazaküldte az oroszokat, mint Orbán...” – pocsék nézettséget produkált. Havas szerint rossz volt a cím, és senkit nem érdekel az oroszok kivonulása.

Ha nincs rendszerváltás, Orbán ma egy kombájnt vezetne” 

– jegyezte meg Havas.

Ezután Dömsödi megkérdezte Havastól, mikor érezte azt először, hogy „ezzel a baromi gátlástalan, kekec, bicskanyitogató stílussal eredményeket lehet elérni”. 

Majd Havas bevallotta, hogy KISZ-titkár volt.

A következő percekben pedig már az volt a téma, hogy Havas Henrik csókolózott-e Bokros Lajossal, amikor államtitkár volt. Majd Dömsödi kezet fogott vele: „Gratulálok, értem a homofóbiádat!”

Az adás közepén már azt sem tudták, miről beszélnek, így Dömsödi megjegyezte: 

Két hülye szenilis beszélget, úgy, hogy egyikünk hülyébb már mint a másik”.

Magyar Péter is szóba került az adásban, de épp csak annyira, hogy a beszélgetőtársak egyetértettek abban, hogy a kormány tudta, hogy Magyar készül valamire, így kivonták Varga Juditot, most pedig Gulyás Gergelyt vonták ki, és azt mondják, műtétje van. Aztán megegyeztek abban, hogy mondjon le Rogán, Orbán és Sulyok Tamás is.

 

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­n­y­o­k­­ ­­­v­á­r­­n­a­­k­­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
zsolt196969
2024. március 31. 19:54
Hát te így is egy szar lettél?!!?? Ha nincs rendszer váltás még fos is lehettél volna???!!??!!!
Szélhámosok kíméljenek
2024. március 25. 14:49
Érdekes gondolatkísérlet... Ha nem lett volna rendszerváltás, akkor még egy szocialista országban élünk. Létezik a Szovjetunió, Ukrajnával a kebelén. Az sem kizárt, hogy Putyin elvtással az élén. Dől az orosz gáz, az olaj és a békeharc szellemében hadban állunk a NATO-val. DG és HH a köztv-n naponta fényesre nyalja az MSZMP pártfunkcionáriusainak popóját. Gyurcsán a KISZ-ben szervezi az építőtáborokat figyelve a szeszipar gördülékeny ellátásra és az iszaptározók építésére. A Szabad Kezdeményezések Hálózata folyamtosan stencilgépen nyomtatja ki az internetet és Soros pénzen szervezkedik az államrend és az AVH-s apák, nagyapák, dédapák ellen. Ezalatt OV egy Fortschritt E514 -ben ül, mert TSZ jól fizet, +fusiban megy a víz-gáz szerlés. Vagy marad lázadó és egy szibériai börtönben pusztult el. De az is elképzelhető, hogy, mint jó helyzetfelismerő és politikus alkat, Pozsgaival és a Bibó kollégistákkal belülről reformálja meg a pártot és rövid időn belül Ő lesz az annak az első titkára.
catalina11
2024. március 25. 14:44
Ezután Dömsödi megkérdezte Havastól, mikor érezte azt először, hogy „ezzel a baromi gátlástalan, kekec, bicskanyitogató stílussal eredményeket lehet elérni”. Majd Havas bevallotta, hogy KISZ-titkár volt." a kettő összefügg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!