Ez okozhatta a tüzet a visegrádi Hotel Silvanusban

2024. március 09. 19:34

Jelentős károkról számolt be a szálloda igazgatója.

2024. március 09. 19:34

Nyitókép: Vitályos Eszter Facebook-oldala 

***

Jelentős kárt okozott a visegrádi Hotel Silvanusban keletkezett szombati tűz – közölte a szálloda igazgatója az MTI megkeresésére, hozzátéve: véleménye szerint a könnyűszerkezetes tetőt ki kell cserélni.

Pintér Róbert telefonon elmondta: a 151 szobával működő hotelnek mintegy kétszáz vendége volt – 143 szobát adtak ki -, amikor szombat délelőtt kigyulladt a negyedik emelet, ahol kizárólag szobák vannak. A vendégek elhelyezése folyamatban van, de többségük egyelőre a környező épületekben és a Fellegvár parkolójában biztosított melegedőbuszokban vár – tette hozzá, jelezve:

csupán néhány vendég kért áthelyezést, amelyre a környező szállodákban van lehetőség.

Beszámolt arról, hogy egy nemzetközi konferenciát, amelyet a hétvégén tartottak volna a hotelben, Budapestre helyeznek át. Pintér Róbert elmondta azt is, hogy az újjáépítés elkezdődött.

Kiemelte, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások okán van tapasztalatuk abban, hogy egyik pillanatról a másikra hogyan menedzseljék a helyzetet.

A meglévő foglalásokkal kapcsolatban közölte, sok megkeresést kapnak; mindenki maga döntheti el, hogy elmegy a szállodába, vagy nem. A jövőbeni foglalási lehetőségek megnyitása a „következő hetek válasza” és annak is a függvénye, hogy a szombati és a vasárnapi felmérések milyen eredményre vezetnek – fogalmazott az igazgató. Pintér Róbert korábban azt mondta, hogy

valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet.

Hangsúlyozta: a vendégek és az alkalmazottak a tűzeset idején biztonságban voltak, senki sem sérült meg.

Némethy Zita, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombat délután elmondta, hogy jelenleg az utómunkálatokat végzik a hotelben, ahol tűzvizsgálatot is tartanak.

Az Útinform tájékoztatása szerint a hotelhez vezető Panoráma út továbbra is le van zárva, kerülni a 11-es úton lehet.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­ö­­s­­ ­­l­­­á­­­n­­­y­­o­­k­­­ ­­­v­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
auditorium
2024. március 10. 07:14
Értjük, ezzel kellett volna kezdeni. " Valami nemzetközi konferenciát" kellett volna itt rövidesen tartani, itt Viságrádon. Erre felgyulladt az utolsó emelet valamelyik szobája és nagy károk keletkeztek. Ezután a konferenciát majd Bp-en tartják...
EX_Terminator
2024. március 10. 06:14 Szerkesztve
Ez bizony sokba fog kerülni egyeseknek. És nem fogják megúszni.
5m007h 0p3ra70r
2024. március 09. 20:33
A forró lányok szexet akartak. -> Kigyulladt a szálloda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!