A lájkok most mind eljöttek – Mozgalmat és nemsokára pártot is fog alapítani Magyar Péter

2024. március 16. 06:12

Egy focimeccsen ilyenkor szoktunk elkezdeni kurvagyengézni. A vicces az, hogy mintha Magyar Péter is unta volna magát, de lehet, csak én próbálom mentegetni a fiatalembert.

2024. március 16. 06:12
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Váratlan fordulatok

Magyar Péter nemcsak a NER szociográfiájával foglalkozott, hanem ígéreteket is tett, hogy mit fog majd csinálni, ha kormányra kerül. Teljesen új, még sosem hallott ajánlatot tett a hallgatóságának: bevezeti az európai ügyészséget és leváltja Polt Pétert. Ja, emellett hazahozza a külföldre szakadt milliókat, hogy ne öregedjen el az ország és néptelenedjen el a vidék. (Ásít.) Emellett pedig olyan családpolitikát tervez, amiben jó dolgok vannak, nem pedig rossz dolgok, eszköze pedig az optimalizálása a kiszámíthatóságnak. Vagy valami ilyesmi. (Ásít.)

Oktatásegészségügy is előkerült, Magyar meglátása szerint jó dolgokra van szükség a rossz dolgok helyett, továbbá párbeszédre, reformra, nem pedig propagandára. (Ásít, ásít, ásít.) A jól bevált külföldi példák említésekor és a lexikális tudás meg a leckeírás korholásakor e sorok szerzőjének az jutott eszébe, hogy egy focimeccsen ilyenkor szoktunk elkezdeni kurvagyengézni. A vicces az, hogy mintha Magyar Péter is unta volna magát, de lehet, csak én próbálom mentegetni a fiatalembert. Mert ha ezt komolyan gondolta, akkor súlyos bajok vannak.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiszenvedte a végét
Összességében az derült ki, hogy Magyar Péter univerzális válaszokat kínál az eldöntendő kérdésekre, a legkisebb közös többszörösének, amivel egyszerre szólít meg mindenkit is, a semmitmondást választotta. A propagandával meg úgy veszi fel a harcot, hogy halálra untatja őket. Ravasz. A szerkesztőségben valószínűleg sorsolni fogunk, és aki a legrövidebbet húzza, annak kell majd követnie Magyar Péter pályaívét. Részvétem, kolléga! Én ebben többet nem veszek részt.

Ja, még annyi, hogy Talpra, magyar! névvel most mozgalmat és politikai közösséget indít, később pedig pártot is fog alapítani, ezek segítségével pedig új hazát akar építeni a világ összes magyarjának. Csak remélni merem, ezt nem egy égő csipkebokor tanácsolta neki a Szabadság téren.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. március 16. 21:39
A proletár riherongy,komenista maradvány Dobrev Klára az ünnepen nem mert kimenni a térre. Fosott,hogy leköpik őt is, akárcsak részeges férjét 2009 tavaszán. 15 éve! Szép,kerek évforduló!
Palatin
2024. március 16. 17:13
Magyar Péter olyan üstökös, mint az a füstgránát, amit Fekete-Györ a rendörökre dobott. Amig a Gyurcsány és Magyar féle hamis próféták nyomják a sódert a sok naív embernek, addig Orbánnak nincs alternatívája. Ezt mindenkinek világosan kell látnia. Egy olyan óriási rutinnal, politikai tehtséggel, leleményességgel, kitartással, hazaszeretettel rendelkezö vezetöt mint Orbán, egy ilyen jött-ment, alkalmatlan klikkel leváltani, az a magyarság 1100 éves történelmének az egyik legnagyobb baklövése lenne Orbán azért kell a magyaroknak, mert ö és pártja a Fidesz az EGYETLEN GARANCIA arra, hogy Magyarország hosszútávon szuverén, elégedett, modern, európai, magyar államként fennmaradjon, fejlödjön, átvészelje a mai zürös korszakot. Csak ez érdekes, más semmi, ha ezt a szerepet betöltik. Nekünk nem olyan "erkölcsös, bölcs, megvesztegethetetlen ... bruhahahaa.... oszlopszentek" kellenek, mint Gyurcsán vagy Magyar Péter, akik az országot az ócska libsi ideológia szellemében garantáltan tönkreteszik
sweetcoetzee
2024. március 16. 16:31
Élő interjút melyikőtök mer vele bevállalni, csicskák?
Pelso j.
2024. március 16. 15:06
te ároncseléd, Senkinek nem volt annyi esze a fidesz vezetésben, hogy MP száját egy szép összeggel a pártkasszából vagy a hátsó zsebből befogja? Inkább arra kellett volna költeni, mint a teféle huszadrangúak eltartására. Esetleg sajnálták rá a pénzt, akkor megérdemlitek a mostani helyzetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!