Történelmi pillanat: Rétvári egyetért Donáth Annával, aki elismerte, hogy az ellenzék csak káoszkormányzásra lett volna képes!

2024. február 02. 20:42

A Momentum elnöke szerint a választók világosan látták, hogy alkalmatlanok a kormányzásra.

2024. február 02. 20:42

Őszinteségi rohamot kapott az ATV stúdiójában a Momentum régi-új elnöke, Donáth Anna, aki Rónai Egon műsorvezető kérdésére, miszerint, mi lett volna, ha a baloldal sikerrel jár a 2022-es választásokon elárulta, ha a választási kampányt sem tudták megcsinálni nyugodtan, akkor a kormányzásuk is káosz lett volna.

Ezt is ajánljuk a témában

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Rétvári Bence a közösségi oldalán azt írta az adás után, hogy nem gondolta volna, de kivételesen egyetért Donáth Annával!

Ezt se gondoltam volna: egyetértek Donáth Annával! Mégpedig abban, hogy a baloldali kormányzás káoszkormányzás lett volna, és hogy igazuk van a választóknak, amikor nem tartják a dollárbaloldalt kormányzóképesnek és nem hisznek nekik

– írta Rétvári Bence.

Donáth Anna a beszélgetés során hozzátette, a választók világosan látták, hogy alkalmatlanok a kormányzásra.

Ezt nem én mondom, ezt az eredmény mutatja, a választók sem hitték el, nem láttak belénk elég kormányzóképességet, és azt gondolom, hogy igazuk volt!

– jelentette ki a Momentum elnöke.

Fotó: YouTube-képmentés

***

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2024. február 08. 19:12
Ezek nem tudnának vezetni. Tizen húznák a kormányt.
jovanazugy
2024. február 08. 06:06 Szerkesztve
Ahoz, hogy kormányozzanak érteni kellene a KRESZT. De nem igazán értik. Rutin nélkül meg döcögősen, veszélyesen menne az amúgy is ügyifogyi sofőr kormányzása. De jó úton jár. Mindig a tagadás az első. A másra mutogatás megy. A felismerés a gyógyulás felé vezető út. Ha elismerjük (az alkalmatlanságunk) a függőségünket.
atti64
2024. február 03. 11:30
VÉLETLENÜL IGAZAT MONDOTT! BALOLDALON NINCS EGY NORMÁLIS EMBER AKIRE RÁ LEHETNE BIZNI VALAMI IS MAX KUTYASÉTÁLTATÁST AHOZ NEM KELL ÉSZ!
B_kanya
2024. február 03. 09:25
ribizli-2 2024. február 03. 04:13 "De ha tudják h alkalmatlanok, miért erőltetik ennyire? Fél évet se húznának ki se együtt, se külön," Havi egybilliós lopás és esetleg Orbánt baleset éri a börtönben, ahova amúgy törvényellenesen került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!